Gratulere med dagen 03. juli 2021!

Dette er en merkedag:
I dag, 3. juli 2021, starter Nürnberg II-prosessene i Nürnberg, Tyskland.

For noen få dager siden gikk det et program på NRK om Nürnberg-prosessene etter 2. verdenskrig, om hvordan nazister fra Hitler-Tyskland ble braget til doms for forbrytelser mot menneskeheten, blant annet på grunn av medisinske eksperimenter uten informert samtykke. Nå er det tid for en lignende prosess der 1.000 advokater og 10.000 medisinske eksperter fra hele verden har gått sammen om å få dømt de kreftene som står bak Corona-skandalen for forbrytelser mot menneskeheten på grunn av medisinske eksperimenter uten informert samtykke. Advokatene og samarbeidspartnerne har samlet bevis i land etter land i et drøyt år, ledet av den tysk-amerikanske juristen dr. Reiner Fuellmich.

Helsen påvirkes av stråling fra mobilnettet, både 4G og ikke minst 5G

Det har lenge versert påstander om at mobilnettverket vårt påvirker helsen vår. Med den pågående innføringen av 5G har disse påstandene skutt fart. Jeg ser mange påstår at mobilnettverket kan både styre funksjoner i og effekten av Spikeproteinet i «Corona-vaksinene». Det sies at denne styringen kan skje blant annet gjennom Magnetitt (Fe3O4). Tusener av vaksinerte har påvist effekten av disse partiklene ved å feste metallgjenstander til kroppen omkring injeksjonsstedet.
En av de ekspertene som dr. Fuellmich bruker er norskfødte dr. Astrid Stuckelberger. Som en digresjon kan jeg fortelle at jeg har transkribert et av intervjuene han har med henne her. – Det er den mest leste bloggposten min, der hun bl.a. snakker om hvordan Bill Gates har tilranet seg makt i WHO-GAVI-systemet og at disse har blitt til ‘Private/Corporate’ selskaper. Som kjent er akkurat det et av kjennetegnene på fascisme.
Dr. Astrid Stuckelberger delt en svært interessant artikkel på sin Facebook-konto om «magnetiske vaksinerte». At både munnbindene, nesepinnene, influensavaksinene og ikke minst «Corona-vaksinene» inneholder store mengder Grafene Oksid, en giftig substans som også påvirkes av 5G-nettet til økt oksidasjon i kroppen, noe som skaper cytokinstorm. Artikkelen hevder at dette er den egentlige «Coronapandemien».

MSM bruker selvfølgelig den nye hersketeknikken sin og avviser kontant alle slike påstander som «konspirasjons-teorier», men de er på vikende front enda en gang. Her er en svensk forsknings-rapport som også tar for seg temaet:

Det ligger en knapp på denne siden der du kan laste ned en preprint av den tungleste forskningsrapporten:

Sjekk også denne videoen:

Corona 1984

Jeg leste en artikkel denne uka om at verdens toppledere i dag har brukt romanen «1984» av George Orwell som mal for å styre verden.
Dette er et av de mest dystre perspektivene jeg har lest på lenge.

Jeg har tidligere vært inne på den strenge sensuren, som alle vi som er skeptiske til Den Offisielle Fortellingen, som MSM og Sosiale Media utsetter oss for. Tucker Carlson er inne på det samme i den første videoen her (transkribert). – Den andre linken er fortellinger fra Canadiske leger om hvordan de blir trakassert på grunn av sine profesjonelle meninger.

Deltavarianten av SARS-CoV-2viruset

Vi hører mye om Deltavarianten av SARS-CoV-2-viruset nå om dagen. – Du spør kanskje om jeg tror Delta-varianten er farligere enn andre varianter?
1. Den første delen av svaret mitt er å minne om det telefonintervjuet som Patrick Delaney hadde med dr. Mike Yeadon, tidligere forskningsdirektør i medisingiganten Pfizer (se bloggposten min «Varianter av SARS-CoV-2-viruset kan ikke skjule seg for immunsystemet ditt»).
Fritt sitert står det:

Det er helt umulig for noen variant av Coronaviruset å skjule seg for immunsystemet ditt. De aller fleste av disse såkalte variantene skiller seg så lite som 0,97 % fra SARS-CoV-2-viruset og immunsystemet vil kjenne det igjen selv om viruset varierte så mye som 30 % fra «originalen».

«Men folk dør av Deltavarianten» sier du? «Til og med fullvaksinerte personer dør av denne varianten».
Den andre delen av svaret mitt er:
2. Nei, jeg tror ikke på det at Delta-varianten er farligere enn de andre variantene av SARS-CoV-2, hvis viruset faktisk finnes. Det jeg gjetter på skjer, er at noen planlegger enda en bølge med Lock Down og trenger et påskudd, trolig gjennom å bruke strålingen fra 5G som verktøy! … Det som skjedde på det Belgiske sykehjemmet med 95 % vaksinerte, gir en pekepinn om dette. (I følge standard medisinsk teori, oppnår en flokkimmunitet mot influensa ved 25 % vaksinerte – så sant vaksinen virker! Her brøt det likevel ut sykdom.)

«Corona-vaksinerte» risikerer livet!

Jeg har tidligere påstått at vaksinerte risikerer en svært alvorlig tilstand kalt Cytokinstorm neste gang de møte et SARS-virus. Dette har vært kjent i et ti-år snart. Et lite klipp fra forskningen på SARS-CoV-2-viruset fra 2002 konkluderer:

«These SARS-CoV vaccines all induced antibody and protection against infection with SARS-CoV. However, challenge of mice given any of the vaccines led to occurrence of Th2-type immunopathology suggesting hypersensitivity to SARS-CoV components was induced. Caution in proceeding to application of a SARS-CoV vaccine in humans is indicated.”

Avsnittet ovenfor er hentet fra denne artikkelen:

Se også artikkelen fra ‘The British Medical journal’ om hvilken rolle Th1 og Th2 har i immunsystemet vårt:

Jo da, forskningen har kanskje gått framover siden det jeg siterte ble skrevet i 2012, men ennå har ingen produsent av vaksine klart å komme forbi det faktum at alle forsøksdyrene utvikler tilstander knyttet til Th2-reaksjonen og dør, fordi immunsystemet løper løpsk etter «vaksinering». Men til tross for dette ble det altså startet haste-produksjon av «vaksiner» i stor skala sånn rett før Plandemien startet. Dette er «vaksiner» som ikke er godkjent til ordinært bruk på mennesker, bare som haste-tiltak. Grunnen er at alle dyre-forsøkene siden 2011 har vist at dyrene dør på grunn av Th2-reaksjonen. For meg personlig er det vanskelig å trekke noen annen konklusjon enn at dette er et bevisst valg.

Mye av kritikken mot bruken av messenger-DNA-vaksinene går ut på at de får kroppen til å produsere Spikeproteinet – et protein som i utgangspunktet er gift for kroppen. Det sies at neste gang de vaksinerte kommer i kontakt med et virus med slike Spike-proteiner, vil immunsystemet kunne løpe løpsk (Th1 og Th2); gå inn i en svært alvorlig tilstand som kalles Cytokinstorm. Ubehandlet er den tilstanden dødelig. En mengde personer med slik reaksjon dør selv med behandling. For meg handler mange av disse skrekkhistoriene om «farlige varianter», om vaksine-bivirkninger; enten av «Corona-vaksinene» eller av tidligere influensavaksiner, egentlig om dette.
– Uten å være kynisk våger jeg å minne om det kjedelige faktumet at det er normalt at mennesker dør og at de med livsstilssykdommer og underliggende årsaker ofte er utsatt for en for-tidlig død.
Men de vaksinerte kommer likevel til å være ekstra utsatt framover!

Gen-redigering

Medisinsk behandling, som går ut på at en klipper ut de delene av DNA som gir sykdom og erstatter det med sunt DNA er litt som i Science Fiction. Men nei, det er ikke fantasi lenger. Her er en litt vanskelig artikkel om Gene-redigering med utgangspunkt i hormonet Luciferase hentet fra ildfluer. Om artikkelen er vanskelig, er videoene i her gode.
Problemet er at denne teknologien også kan brukes til å erstatte deler av genene med stoffer som gir oss sykdom, slik som f. eks. Bill Gates og Claus Schwab mistenkes for å ville gjøre i stor skala med bakgrunn i sine fantasier om raserenhet.

Hvis SARS-CoV-2-viruset faktisk finnes, hvor kom det fra? – Det er en god del nyhetsoppslag som mer enn antyder at krefter i USA, f. eks. CDC direktøren Tony Fauci, egentlig stod bak de endringene som skal gjøre viruset enda mer smittsomt. Slik forskning kalles «Gain Of Function» (GOF) og forskning på GOF ble forbudt i USA fra 2014. – Så, i stedet for å rette seg etter forbudet, overførte Mr. Fauci penger til et laboratorium i Kina, i Wuhan.

Sitatet nedenfor er hentet fra en annen artikkel om dr. A. Fauci:

“In short, the U.S. Department of Health and Human Services was involved in the funding of amplifying the infectious nature of coronavirus between 1999 and 2002 before SARS was ever detected in humans.”

The Great Reset:

Claus Schwab og World Economic Forum er absolutt en av instansene som er tiltalt i Nürnberg2-saken:

De av oss som IKKE vil vaksinere oss mot «Covid-19»…

To gode artikler på norsk – jeg var forresten innom innholdet i artikkel to, den fra Steigan.no, i den forrige eposten min også.

Må Gud bevare oss alle!

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese