Tenk om en datamaskin kunne bygge seg selv

Har du kanskje lyst på en datamaskin som er i stand til å overvåke vitale data, synsinntrykk og tanker hos levende mennesker og dyr? Tenk … en fullverdig datamaskin med lagringsplass, prosessor og kabler som signalene skal gå gjennom. Tenk om du også kunne ha sørget for at bygget ditt hadde på plass koblinger (interface) mellom organene du skal overvåke og datamaskinen. Tenk også om maskinen kunne ha sendere som var i stand til å sende de signalene maskina di fanger opp ut til Den Store Skyen (Big Data), helt av seg selv. Og tenk om du kunne få gjort det slik at denne innretningen bygger selv! Det ville vel ha vært et Wow!-øyeblikk, hva!?

Tenk om du kunne ha sørget for at det ligger byggematerialer strødd over alt – ute i naturen eller inne i kroppene til dem du vil overvåke, før selve byggingen skal skje. Tenk også om det var mulig å programmere byggematerialet ditt slik at det samler seg når du har sendt ut noen helt bestemte signaler, via satellitt, LED-lys eller mobilnettverket (eksempelvis 5G-nettet).

Og så, i reneste Harry-Potter-stil begynner materialet ditt å sette seg sammen. … og hvert element går til det stedet i bygget du har tenkt at «byggeklossen» skal være – tilfeldig spredte byggematerialer vil sette seg sammen til en datamaskin løpet av noen timer.

Men drømmen jeg beskriver er verken hentet fra Harry Potter eller StarTrec; bøker og filmer der hendelsene er for fantastiske til å være mulie. NEI problemet med min «drøm» er at den er akkurat hva uttrykket «selvsamlende nanoteknologi» betyr. – Noen har altså drømt denne drømmen for tretti – førti siden. Enda verre: de har klart å gjøre drømmen til virkelighet disse siste tretti årene.

For meg er dette et rent mareritt! Fra nå går jeg derfor ut av «drømmen» og prøver å beskrive hva som skjer. [1]
Visst er det mulig å la seg imponere over at dette faktisk er mulig og at noen har gjennomført selvbygge-prosjektet inne i organismer for lenge siden! Men: Jeg blir vettskremt over en så djevelsk vilje til å gjennomføre et slikt prosjekt uten hensyn til hvor mange menneskeliv som går tapt og hvor mye lidelse prosjektet påfører andre!

Kanskje det aller verste er at akkurat lidelsene og tapet av menneskeliv er noe som «byggherrene» faktisk har til hensikt å oppnå! De har bestemt seg for at vi nå er altfor mange mennesker på Jorda og «drømmen om en selvbyggende datamaskin» er en raseren (eugenistisk) måte å redusere befolkningen på!  [2] og [3]

Men jeg glemte helt å snakke om noen viktig signaler som også blir brukt for å få byggematerialene til å sette seg sammen. Mange av signalene sendes via mobilnettet 5G. Andre startsignaler oppstår i et samspill mellom byggematerialet og omgivelsene, slik som overgang fra romtemperatur til kroppsvarme, eller fra nøytral «surhetsgrad» (altså en pH-verdi på 7) til en «surhetsgrad» som er vanlig inne i mennesker (ca pH 7,4). Andre signaler kan være at de omgivelsene materialene ligger i med ett har blitt elektriske – har begynt å føre elektrisk strøm, for å si det på enkelt norsk. Det siste signalet byggesteinene reagerer på er magnetisk; ørsmå endringer i det magnetiske feltet som kroppen befinner seg i.
Når byggematerialene altså har rett temperatur, pH, strøm eller magnetisme, kan også de begynne å sette seg samme til datamaskiner – en prosess som tar tre dager eller fem.

Jeg har skrevet flere artikler om hvordan «byggherrer» allerede har spredt materialene sine ved å forurense det aller meste rundt oss blant annet via chemtrails. [5]

De byggematerialene jeg beskrev i drømmen min, er stoffer vi nå puster inn, som trenger gjennom huden bare vi får hudkontakt med dem, som vi spiser og drikker, eller også det vi får i oss gjennom sprøyter («vaksiner»). Det er derfor jeg synes alle bevisene for chemtrails, mikro- og nanoplast og andre giftige stoffer er så ille skremmende!

Jeg har ikke sagt så mye om selve byggematerialene til datamaskinene ennå: Disse stoffene er selvfølgelig så ørsmå at de er usynlige! – Ja, så små er de at du enten må bruke gode og kraftige optiske mikroskop, helst med en spesiell teknikk (mørkefelts-mikroskopi), for å skimte byggematerialet i det hele tatt! Hvert byggeelement er bare 10-200 nanometer; altså 10 til 200 milliardtedels meter! Så hvis du vil se strukturene utenpå eller inni byggesteinene, må du bruke elektronmikroskop. – Jeg snakker selvsagt om nanopartikler her.

‘Hva er disse ørsmå byggesteinene er laget av’, spør du? Det er her jeg sliter litt for det brukes så mange navn. Det finnes så mange ulike stoffer i denne virksomheten at jeg bare kan ta med noen av dem.

Kvantedotter

Riktignok kalles disse Quantum Dots på ‘nynorsk’, men jeg synes min norske oversettelse av ordet er litt stiligere. Du er kanskje ikke klar over det selv, men er jeg bombesikker på at du ikke bare har sett mange kvantedotter, men at du har sett på dem ofte også. Kvantedotter er nemlig den samme teknologien som brukes i alle LED-skjermer for TV og PC; du vet den teknologien og som gjør fargene ekstra skarpe og klare!

Slike dotter er aldeles ikke fantasiprodukter! – Selv merket jeg meg ordet kvantedott første gang for halvannet år siden. Da hadde de allerede vært på markedet i minst 10 år og var allerede en milliardindustri; ja faktisk er produksjonen av kvantedotter en av de største industriene i den vestlige verden i dag! – Oppfinnerne av dem fikk faktisk Nobelprisen i kjemi for bragden. [6]

Men for å ta det første leddet i «kvantedotter» først: Ordet «kvant» gir meg assosiasjoner til atomfysikk; til små pakker av energi som fanges inn eller slippes fri fra atomer eller molekyler når disse blir utsatt for stråling. Det er faktisk dette som skjer når du bestråler kvantedotter også: De lyser.

Kvantedotter er masseproduserte kunstige krystaller med spesielle egenskaper, gjerne med tungmetaller eller radioaktive stoffer innkapslet i kjernen. Disse lager lys eller strøm ved stimulering, noe en ser ganske tydelig på bildet nedenfor som blå og gule dotter mellom røde blodlegemer.

Figur 1 er hentet fra: https://anamihalceamdphd.substack.com/p/in-the-name-of-science-nobel-prize og er en analyse hun har gjort av blodet til mennesker som har blitt «smittet» av «Covid-19-vaksinen»

En annen forsker sier det slik:

«Dette er en fullstendig annen matematikk / fysikk vi har å gjøre med her, Maxwells Kvaternione ligninger (se «hyperkomplekse tall«), som bruker fysikk som er basert på lys, den originale byggesteinen for materie.» [1]

Jeg har allerede påstått at du i dag finner byggesteinene for drømme-datamaskinene over alt. Dette er blant annet spredt som Smart støv. Dr. Ana Maria Michalcea sier det slik

«Jeg anbefaler på det varmeste at du leser hele denne artikkelen jeg legger ut lenke til, [7] fordi den forklarer nøyaktig hva det er vi ser nå for tiden. Jeg vil avslutte med denne korte videoen om Smart Støv – som er det samme som en nano-sensor. Den har blitt sendt ut (spredt) overalt og den overvåker alt i livet vårt fra sin nanoskala. Dette er en MÅ SE-video som forklarer hvor langt overvåkningen til Big Brother allerede har kommet – fra under huden din til enhver bevegelse (på) alle steder.» [8]

I en LED-skjerm sender kvantedottene ut lys når de blir stimulert av et elektrisk felt. På samme måten lyser kvantedottene opp når de blir stimulert inni organene og i blodet til mennesker også. Det er nettopp dette som bildet over her viser. Bildet er tatt med en spesiell mikroskopi-teknikk, kalt mørkefelts-mikroskopi. Her ser vi Quantum Dots som blinkende blå og gule dotter av lys, der de angriper røde blodlegemer. Etter kort tid får kvantedottene blodlegemene til å klumpe seg sammen samtidig som de styrer byggingen av datamaskiner. – Dr Ana Maria Michalcea har mange, mange videoer og artikler på sin Substack, som viser akkurat denne effekten av Covid-19-injeksjonene. Hennes område heter «Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD«.

Tilbake til fortellingen min:

Det spesielle med kvantedottene er at de er pakket inn i ørsmå sylindre, der veggene i sylinderen er ett eller to atomer tykke. Denne nanoteknologien gjør at kvantedottene kan ta opp energi som små pakker av lys på ett bestemt energinivå og sende ut energien på et helt annet nivå (les: at de lyser mye sterkere og med en annen farge enn den energien de tok opp da de ble belyst). [9]

Hva gjør kvantedotter inne i mennesker?

Salgstrikset som Dypstaten bruker er selvsagt at nanoteknologien de har utviklet kan brukes til målrettet levering av medisiner – altså til å endre kjemien på akkurat det stedet i kroppen de sykdomsfremkallende cellene ligger. Problemet er bare at ALLE de dyrene som har blitt brukt for å teste ut «vidunderkuren» har dødd, helt uten unntak. Likevel testes teknologien ut for pasienter med langtkommet kreft og den ble testet i stor skala under angrepet de rettet mot oss med det nanoteknologiske våpenet «Covid-19-vaksine», der ca 5 % av hetteglassene inneholdt en blanding som var dødelig på kort sikt.

De byggesteinene som kalles kvantedotter inneholder tungmetaller slik som bly, kadmium, kvikksølv, gull, det radioaktive stoffet thorium og mye aluminium, som har mye å si for utviklingen av Alzheimers sykdom. Det er tungmetaller som lager strøm til datamaskinen inni mennesker. Ulempene med de der mikro- og nanopartiklene er at de altså er giftige, veldig giftige til og med! – Ørsmå? Ja, ned til 1/50.000 del av et menneskehår.

Sagt på en annen måte: En kvantedott er både nanoteknologi og elektronikk på en gang. Det er nettopp derfor de er spredt på den måten de har blitt. Og de begynte altså å forske på dette for 30-40 år siden! – Dr. Ana Maria Michalcea er en av dem som har mange artikler, bilder og videoer om at hun og hennes kollegaer nå finner kvantedotter i blodet både hos dem som har latt seg injisere med dette nano-teknologiske våpenet og hos dem som har vært nært de såkalt «vaksinerte» og fått overført stoffet til seg. De snakker om transmisjon ved slike overføringer. At slik overføring skjer, var hovedgrunnen til at målsettingen under Covid-19-angrepet var å injisere 75 % av befolkningen. Derfra ville nanovåpenet spre seg selv til resten av befolkningen.  [4]

Som sagt så er kvantedotter de partiklene som lager strømmen til datamaskinene. Sammen med andre stoffer i injeksjonene er de også medansvarlig for at byggematerialet samler seg av seg selv etter at signalet er sendt ut – og som faktisk også kan bygge kunstige hjerner i nanostørrelse, noe som forskere har arbeidet for å lage siden 1970-tallet. [10]

Tidligere har jeg brukt ordet djevelsk om det som skjer her. Jeg vet ingen bedre beskrivelse! Det kom forresten en rapport nå nettopp som viste at det finnes slikt svineri til og med inne i morkaker!

Selvlysende mennesker

De som driver med dette, er veldig opptatte av lys. … For å sitere dr. Ana Maria Michalcea igjen:

«Kvantedotter (KD) er halvledere på nanometernivå med justerbare selvlysende optiske egenskaper, som kan justeres av deres kjemiske sammensetning, størrelse eller fasong.

Selv synes jeg at idéen om dyr og mennesker som gløder i blått lys, høres ut som enda en vill fantasi á la plottet i filmen Avatar eller idéen om selvbyggende datamaskiner inni mennesker og dyr. Dessverre er ingen av delene noen fabel; dette skjer faktisk!

Bildet av ansiktet under her er tatt i ultrafiolett lys. De samme kvantedottene som dr. Ana finner i blodårene våre, har her samlet seg i huden i ansiktet som en slags tatovering av gulaktige prikker omkring nesen og i pannen. – Disse kvantedottene har gått inn i DNAet til denne personen og gjort vedkommende til en kyborg – en blanding av maskin og menneske!

Figur 2 er hentet fra: https://anamihalceamdphd.substack.com/p/fluorescent-orange-face-tattoo-under

Noen varianter av disse selvlysende kvantedottene gir bare forbigående forandringer i DNAet, mens andre varianter fører til permanente forandringer i arvematerialet. Eller sagt på en annen måte: da blir DNAet skadet for alltid! Det japanske selskapet Nikon har lagt ut en artikkel på nettstedet deres under inndelingen «Mikroskopi» det det heter:

«Slik produkter av genefusjon uttrykker seg, kan de enkelt bli overvåket ved å se på de selvlysende utstrålingene gjennom et filter som er sammenlignbart med de selvlysende proteinet, som normalt finner sted over et tidsrom på flere timer etter at nanoteknologien har brutt seg inn i cellene (= transfection på ‘nynorsk’) og fortsetter i 72 til 96 timer etter at DNA-fragmentene (=plasmidene) har blitt introdusert i cellene til pattedyrene. I mange tilfeller kan DNA-fragmentene bli tatt opp i genomet*  i en permanent tilstand der de danner stabile, transformerte linjer av celler. Valget mellom forbigående eller stabil endringer (av DNAet) avhenger av hensikten bak undersøkelsen. [11]

(* Ordet ‘genom’ betyr den samlede mengden med arvestoffer hos en person, men brukes også om det samme hos dyr og planter.)
Fragmenter av DNA kalles også Plasmider. De finnes i enormt antall i en Covid-19-injeksjon. Det var faktisk forekomsten av dem som gjorde at helsestyresmaktene i Japan i sin tid avviste partier med «Covid-19-vaksine» fordi de var forurenset. Det har vist seg at plasmidene faktisk ikke var «bare forurensning» men at de var tilsatt med viten og vilje fra produsentene!
At noen av cellene som har fått endret DNAet sitt samtidig blir motstandsdyktige mot antibiotika, er bare enda en skremmende del av hele dette designet! – De som vil lese mer om dette, kan sjekke ut artikkelen «The Synthetic Biology Obsession Of Making Nature Glow And The SV40 Connection To C19 Injected Facial Florescence» av dr. Ana Maria Michelcea. [12]

Lipide nanopartikler

Noen spesielle nanopartikler er laget som ørsmå perler av fett – lipider kalles de på fagspråket (lipid = en type fett). I forbindelse med disse selvbyggende datamaskinene snakkes det ofte om «Pegylerte Lipide Nanopartikler». (Noen bruker også uttrykket «Piggete kvantedotter» – «Pegylated Quantom Dots» på ‘nynorsk’ om disse.) Dette er nanopartikler av fett, utstyrt med pigger på overflaten slik at de kan koble seg til spesielle strukturer eller nøkler på celleveggene våre for å bryte gjennom celleveggene. Andre varianter av disse nanopartiklene er like ille: De kan bryte seg gjennom det forsvarsverket hjernen har – den såkalte blod-hjernebarrieren.

Mange tror forresten at forsvarsverket med fettstoffer i celleveggene og i barrieren rundt hjernen har bygd seg opp av seg selv i løpet av 4 milliarder år. Jeg synes akkurat det høres like sannsynlig ut som at en Jumbojet eller et moderne jagerfly skulle oppstå av seg selv på en søppelfylling!

En tredje gruppe nanopartikler som kan gjøre mange av de samme innbruddene, er kvantedotter med elektrisk ladning; de kan også bryte seg gjennom celleveggene.

Hvorfor vil de ha stoffene inn i cellene

Hvorfor vil noen ha disse dottene til å bryte seg inn i cellene? Tre grunner: Innenfor celleveggene kan kvantedottene fungere som biosensorer, altså en slags elektronikk som overvåker hver enkelt celle i kroppen din. Den andre grunnen er at kvantedottene kan forandre DNA-et i cellene. Da er vi på god vei mot helt andre livsformer enn ekte mennesker. Så alvorlig er dette! Den israelske forfatteren, offentlig intellektuelle og historikeren professor Yuval Harari sier det slik:

«Et scenario er at teknologien vil ødelegge menneskeheten. Jeg tror det er mindre sannsynlig, men det er likevel mulig. Et mer sannsynlig scenario er at den vil endre menneskeheten på en grunnleggende måte. At vi kommer til å bruke AI og bioengineering til å endre Homo Sapiens og å skape en ny type vesener som vil være så mye mer forskjellig fra oss enn at vi er forskjellig fra Neandertalerne og sjimpansene.» (fra «Nanobrain osv.», se referanser)

Den tredje grunnen til at noen vil ha kvantedotter som bryter seg inn i hjernen og inn i celler er faktisk at når partiklene har kommet seg inn i cellene, kan de bli styrt av signaler utenfor kroppen, altså av signaler fra radio- og elektro-magnetisme, kjemiske signaler sendt ut gjennom mobilnettverket eller StarLink-satellittene til Elon Musk. – Veldig mange forskere sier nå at hele Covid-19-saken ble styrt på denne måten av de som hacket det biologiske systemet i mennesker og med målrettede signaler påførte ofrene symptomer; også dødelige symptomer for mange millioner mennesker. [13]

Andre tilsetninger

Grafeneoksid har du kanskje også hørt om. For å snakke bittelitt kjemi så ligner grafeneoksid på det stoffet du finner i vanlige gråblyanter. Men det at stoffet er vanlig, betyr ikke det er OK å få grafeneoksid inn i kroppen. Grafeneoksid er veldig giftig! Det er faktisk slik at bare det å puste inn damp fra grafeneoksid ofte fører til blodpropper, slik de en finner i blodårene til mange mennesker i dag. De skriver om dette i rapporten fra et forsøk der 14 deltakere fikk puste inn damp av grafeneoksid.  Av de 14 frivillige deltakerne i testen utviklet 7 blodpropper bare ved å puste inn dampen!!

«At blodet fra de frivillige som inhalerte nanopartikler av grafene konsistent forårsaket blodpropper (tromboser) når dette passerte gjennom arterier som ble fjernet fra mennesker med pre-eksisterende hjertesykdom» (fra «Nanobrain…», se referanser)

DU MÅ IKKE TRO PÅ artikler eller nyhetsoppslag som sier at grafeneoksid er ganske ufarlig for mennesker.
Sammen med nanopartikler av plast er det dette stoffet som har bidratt til alle blodproppene vi har sett etter at folk har blitt stukket med såkalte «Corona-vaksiner». Alle som sier grafeneoksid er ganske harmløst, lyver!

Både grafeneoksid og et geléaktig stoff som heter hydrogel finnes i C19-injeksjonene. Begge kan programmeres, som datamaskiner, og er en del av disse selvbyggende datamaskinene!
Husker du bilder og videoer av «vaksinerte» mennesker som var blitt magnetiske og kunne feste mynter og nøkler i pannen sin eller på bryst eller armer? – Selvfølgelig gjør denne verdens faktafordreiere – unnskyld: «faktasjekkere» – akkurat det de er kjøpt til å gjøre: Benekter at fenomenet magnetiske mennesker finnes, men det er nettopp en fordreining. Dataene viser det motsatte! [14]

Husker du historiene om leger som kunne se pasientene dukke opp som MAC-adresser – altså unike signaturer på datautstyr – på mobiltelefonene sine? Adresser som dukket opp samtidig med at pasientene ankom og som forsvant igjen når pasientene gikk? Dette hadde sammenheng med disse datamaskinene og med grafeneoksiden jeg skriver om her, og som de hadde fått sprøytet inn i kroppen mens de trodde de skulle få livreddende «vaksine». [15]

Grafeneoksid er en superleder, som gjør mennesker i stand til å sende ut signaler á la Bluetooth-signaler. Grafeneoksid er samtidig det mest allsidige stoffet og det materialet i historien som er mest forsket på! I dag blir det produsert enorme mengder av grafeneoksid til en billig penge verden over. Det har også kommet rapporter som slår fast at grafeneoksid blir tilsatt vannforsyninger og kjøtt. [16] og [17]

«Hvis noen viser deg tester der antatt nivå av stoffene grafene og polymer-plast har sunket i vevsvæsken utenfor cellene, så sier ikke det deg så mye, fordi disse materialene går inn i cellene og bygger biosensingen / syntetiske biologiske funksjoner inne i cellene,» sier dr. Ana. [18]

Her er ei skisse som viser hvordan dette fungerer, hentet fra en av artiklene til dr. Ana på Substack (ref 6):

Figur 3: Hentet fra artikkelen «»Nanorobot Hardware Architecture for Medical Defense» Article From 2008 And Comparison To Darkfield Live Blood Analysis Of C19 Unvaccinated Blood Now»

Vaksinepass på papir eller plastkort har egentlig blitt overflødig for lenge siden. **  Smartstøvet som er spredt over alt i naturen, nanorobotene inni deg sammen med mobiltelefonen din forteller allerede de som overvåker den nøyaktig posisjonen din, vaksinestatusen din, helsestatusen din og alle bevegelsene dine.  Skal du unngå denne overvåkningen, må du legge helt vekk alt av smarttelefoner og gå over til mobiltelefoner der du kan ta ut batteriet. Det hjelper ikke å bare slå av smarttelefonen, for selv avslåtte telefoner sender ut signaler. Det å ta ut batteriet er derfor den eneste måten du kan bryte sendingen om deg fra «de indre datamaskinene» via mobilnettverket. [19] og [20]

Konklusjon

De drømmene om selvbyggende datamaskiner som jeg beskrev i starten, er ikke lenger en drøm. Etter 30 års arbeid har mange onde mennesker rottet seg sammen og gjort nettopp dette marerittet til virkelighet! Det finnes ikke noe SARS-CoV-2-virus, bare mobil- og satellitt-signaler og biovåpen i form av nanoroboter og smartstøv!

«Men jeg vet at min gjenløser lever. Som den siste skal han stå fram i støvet»

Jobs bok 19. kapittel vers 25.

Tillegg av 12 april 2024:

Til alle som tviler på at framstillingen i denne bloggposten om selv-samlende datamaskiner er korrekt, vil jeg gjøre oppmerksom på disse videosamtalene fra oktober 2022 på ZeeeMedia.

  1. På dr. Anas «Science of Light Show» har hun en svært informativ gruppesamtale med dr. David Nixon fra Melbourne, Australia,  dr Shimon Yanowitch med bakgrunn i elektrisk- og datavitenskap og mikroskopi og elektrisk ingeniør Matt Taylor. I videoen blir det demonstrert hvordan dråper fra injeksjonsvæsken i C-19-hetteglassene oppfører seg under mikroskop – hvordan komponenter bygger seg selv om dekonstruerer seg (inn i kvante-riket). Dette er bare ett av 26 team verden over som arbeider med å dokumentere innholdet i C19-hetteglassene.  Irrefutable Proof of Self Assembly Structures in C19 Shots – Structures Assembling and Disassembling – https://zeeemedia.com/interview/irrefutable-proof-of-self-assembly-structures-in-c19-shots-structures-assembling-and-disassembling/
  2. På Zeee Media  viser dr. David Nixon hvordan robotstyrte armer setter seg selv sammen ved hjelp av nanoteknologi inne i hetteglass med C-19″vaksine». Dette er filmet i sanntid og laget som såkalt «time laps» for å tydeliggjøre prosessen. Se «WORLD FIRST: ROBOTIC ARMS Assembling Via Nanotech Inside COVID-19 “Vaccines” – Filmed in Real Time – Dr. Nixon»   –  https://zeeemedia.com/interview/world-first-robotic-arms-assembling-via-nanotech-inside-covid-19-vaccines-filmed-in-real-time-dr-nixon/

Referanser

[1] Irrefutable Proof of Self Assembly Structures in C19 Shots – Structures Assembling and Disassembling   –   https://rumble.com/v1puxz8-irrefutable-proof-of-self-assembly-structures-in-c19-shots-structures-assem.html

[2] Developers of Oxford-AstraZeneca Vaccine Tied to UK Eugenics Movement   –   https://davidicke.com/2020/12/31/developers-of-oxford-astrazeneca-vaccine-tied-to-uk-eugenics-movement/

[3] RNA EugenicsRNA Vaccines, Obedience and Eugenics   –   https://www.sott.net/article/458844-RNA-Vaccines-Obedience-and-Eugenics

[4] C19 Unvaccinated Turned Magnetic From Shedding – Correlation With Darkfield Microscopy Live Blood Analysis   –   https://anamihalceamdphd.substack.com/p/c19-unvaccinated-turned-magnetic?publication_id=956088&post_id=142556755&isFreemail=false&r=dsfwd&triedRedirect=true

[5] Om Chemtrails og Contrails   –   https://egilenaasen.no/om-chemtrails-og-contrails/

[6] The Nobel Prize, Press release 2923   –   https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/2023/press-release/

[7] Nanorobot Hardware Architecture for Medical Defense   –   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3675524/

[8] Nanobrain – The Making of an Artificial Brain from a Time Crystal   –   https://anamihalceamdphd.substack.com/p/nanobrain-the-making-of-an-artificial

[9] Liposomes and Lipid Nanoparticles as Delivery Vehicles for Personalized Medicine   –   https://www.exeleadbiopharma.com/news/liposomes-and-lipid-nanoparticles-as-delivery-vehicles-for-personalized-medicine

[10] Nanobrain – The Making of an Artificial Brain from a Time Crystal   –   https://anamihalceamdphd.substack.com/p/nanobrain-the-making-of-an-artificial

[11] Introduction to Fluorescent Proteins – https://www.microscopyu.com/techniques/fluorescence/introduction-to-fluorescent-proteins

[12] The Synthetic Biology Obsession Of Making Nature Glow And The SV40 Connection To C19 Injected Facial Florescence – https://anamihalceamdphd.substack.com/p/the-synthetic-biology-obsession-of?publication_id=956088&post_id=142219239&isFreemail=false&r=dsfwd&triedRedirect=true

[13]  «Nanorobot Hardware Architecture for Medical Defense» Article From 2008 And Comparison To Darkfield Live Blood Analysis Of C19 Unvaccinated Blood Now   –   https://anamihalceamdphd.substack.com/p/nanorobot-hardware-architecture-for?publication_id=956088&post_id=142344039&isFreemail=false&r=dsfwd&triedRedirect=true

[14] STUDY ON THE ELECTROMAGNETISM OF VACCINATED PERSONS IN LUXEMBOURG   –   https://www.efvv.eu/images/content/2021/0617/study-on-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg_6edfa.pdf

[15] More Evidence the COVID Fake-Vaccine is Embedding MAC Addresses   –   https://thefreedomarticles.com/vaccine-mac-address-bluetooth-more-evidence/

[16] Is Graphene Oxide In Their Secret Sauce? – Part 2   –   https://principia-scientific.com/is-graphene-oxide-in-their-secret-sauce-part-2/

[17] Dr. Sherri TenPenny testimony: HB248 (Vaccine Choice/Anti Discrimination Act) And Magnetic shots   –   https://rumble.com/v40e114-dr.-sherri-tenpenny-testimony-hb248-vaccine-choiceanti-discrimination-act-a.html

[18] Zeolite Use In Nanotechnology Biosensor Applications, Enhancement Of Graphene Quantum Dots Capacity And Increase In Polymer Hydrogel Growth   –   https://anamihalceamdphd.substack.com/p/zeolite-use-in-nanotechnology-biosensor?publication_id=956088&post_id=142407988&isFreemail=false&r=dsfwd&triedRedirect=true

[19] Russian hacker finds vaccine database with real-time information   –   https://rumble.com/v1hrq5j-russian-hacker-finds-vaccine-database-with-real-time-information.html

[20] Vaccinated People Are Being TRACKED In Real Time   –   https://principia-scientific.com/vaccinated-people-are-being-tracked-in-real-time/

** Tilleggskommentar:  Se videoen «# 65: Nanotechnology and the Silent Holocaust with Dr. Ana Michalcea»    –  https://open.spotify.com/embed/episode/4yYgTTvRfj4sA8agEdv65u/video

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese