«Corona-nyheter» ved Sommersolverv 2021

Joda, jeg vet jeg sa at jeg ikke kom til å dele så mye i sommer etter den lange artikkelen jeg skrev sist. Men som de sier i sykepleien: «Gammel dame er vond å vende». Det har gått opp for meg at ordtaket gjelder begge kjønn, så jeg beklager at jeg bryter løftet mitt allerede. – Det kommer så mange artikler om horrible sider ved det som foregår at jeg ikke klarer å la være å dele.

En del av nyhetene har jeg føyd til i bloggposten «Covid-19 – en nøye planlagt Pandemi«; den lange artikkelen jeg delte sist.
Der skrev jeg også at:

«jeg er mye mer redd for «Corona-vaksinene» og testpinnene enn for sykdommen «Covid-19»«:

Som dere vet, er jeg en av de pensjonerte sykepleierne som oppfatter hele «Covid19-saken» på en annen måte enn ‘den jevne mann og kvinne’ (hvem de nå måtte være 🙂 ). Artikkelen jeg viser til under her forteller enda mer om bakgrunnen for den frykten. Artikkelen og de tre videoene i den handler om bruk av magnetitt i «Corona-vaksinene», i andre vaksiner samt i «Corona-testene» og «Corona–munnbindene» (sic!). DET skremmer meg!
Dette er grunnen til at jeg stort sett har unngått forsamlinger der jeg risikerer å bli kalt inn til «Coronatest» etterpå siden mars 2020!

De vaksinerte har blitt magneter?

Joda, at det kan ha blitt lagt til magnetitt i «Coronavaksinene» er hypoteser, slik også «DR T UK Medical Doctor» understreker i videoen, men dette er hypoteser som MSM og andre avviser så iherdig at jeg blir mistenksom. Nye påstander om at de som har fått injisert de eksperimentelle «Covid-sprøytene» har blitt magnetiske omkring innstikkstedet og på hodet, dukker opp for ofte til at jeg mener de kan avfeies så lettvint som MSM gjør. – Det er også lite tillitsvekkende når de samme Big Tec, diverse Faktasjekkere og Big Media avfeier påstandene om «magnetiske injiserte» på grunn av de fantasifulle løgnene de har prestert blant annet i klimasaken.
Det har vært forsket på fagfeltet Magnetogenetikk i 30 – 40 år allerede og den manglende tilliten skyldes også at det nå er teknologisk mulig å vaksinere ved hjelp av magnetitt, ref.: Donald Trumps «COV-Fe-Fe»-utspill!

Det å gjøre soldater og andre mennesker om til tanketomme vesener, som lystrer ordre gitt av en person eller maskin som befinner seg et helt annet sted, høres ut som et plot i Science-Fiction eller Fantasy- filmer. Men kanskje er ikke den framtiden så fjern likevel. Det er faktisk flere som trekker paralleller mellom «Covid19-vaksinene» og fjernstyring av mennesker ved hjelp av nanopartikler og magnetiske kjerner med piezoelektriske ytre skall:

Bitte litt om munnbind:

Stadig flere snakker nå om at de eksperimentelle «Coronavaksinene» blir prakket på alle, stikk i strid med Nürnbergkodeksen! Dette er eksperimentelle medikamenter som resulterer i folkemord!

 Genocid

To artikler av Jon Rappoport som sier at «Corona-vaksinene» er et ledd i planene om depopulasjon av verdens befolkning (altså folkemord).

To artikler til som advarer om det samme:

Og til slutt; her er to politikere, fra Finland og Canada, som sier bent fram at det som skjer nå er et folkemord (genocid).

Rasehygienikere

Jeg oppfatter altså Plandemien som et Folkemord som er planlagt og iverksatt av rasehygienikere (eugenikere), som ideologisk sett er i nær slekt med nazistene. – Den hyperrike ene prosenten av verdens befolkning mener at de alene vet hva som er best for oss andre. De ønsker oss andre som en kontrollerbar, genmodifisert masse de kan styre etter eget forgodtbefinnende, se for eksempel Claus Shwab si bok  «COVID-19: The Great Reset»

Her er noen flere av grunnene:

Det hører med til sjeldenhetene at jeg siterer NRK.no, men de hadde tatt inn et leseverdig innlegg – «De kan ikke si at de ikke visste» skrevet av Margit Vea. En av de mange punktene hun tar opp er følgende

«Covid19» aldri har dreid seg om selve sykdommen, men om kontroll og om det å vaksinere flest mulig – og det med et preparat som veldig mange nå karakteriserer som et biologisk våpen rettet mot befolkningen i egne land.»

Bivirkninger av «Corona-vaksinene»

Bivirkninger av vaksinene burde være kjent stoff etter hvert, men denne sier litt mer om mekanismene bak bivirkningene. Legg forresten merke til det som står om prionsykdommer. Nevrologiske sykdommer som Amyeloid Lateral Sklerose (ALS) («Steven Hawkings lidelse»), Alzheimer og Multippel Sklerose (MS) hører med i den gruppen og «Covid-vaksinen» øker altså den risikoen.

Det bør vekke oppsikt når de to som fant opp mRNA-vaksiner, dr Steve Kisrch og dr. Robert Malone, nå advarer andre mot å ta «Corona-vaksinene». De ble klar over det enorme antallet vaksinerte med bivirkninger først etter at de selv og familien hadde tatt vaksinene. Robert Malone støtter fortsatt bruken av mRNA i andre vaksiner, men ikke «Corona-vaksinene»!. Nå advarer de to altså andre mot å ta «Corona-vaksinene».

Allerede vaksinert?

Hva hvis du allerede har tatt «Corona-vaksine»? Denne artikkelen forklarer i detalj hva som foregår rent fysiologisk, men sier ikke så mye om hva du kan gjøre om du har fått «Stikket». – Det står mer om hva du kan gjøre i den lange artikkelen som det er link til nederst i den amerikanske artikkelen:

«So, it [Spikeprotein] synergistically leaves that inflammatory cytokine signature on that spins your innate immune response out of control. It just cannot keep up with the myelopoiesis [the production of cells in your bone marrow]. Hence you see a skew-away from the mesenchymal stem cell towards TGF-beta regulated hematopoietic stem cells.
This means you could see bleeding disorders on both ends. You can’t make enough firetrucks to send to the fire. Your innate immune response can’t get there, and then you’ve just got a total train wreck of your immune system (uthevet av meg).

Det Korporative Big Media

Big Media har stor grad av skyld i Coronaskandalen, derfor er de tiltalt i rettssaken i Nürnberg 2, som starter 3. juli 2021! Grafen alene burde få alle mulige varselklokker til å ringe:

Selv om det antakelig bare er registrert et sted mellom 0,1 og 10 % av det reelle antallet vaksine-døde i USA, ble det registrert færre døde av 56 ulike vaksiner i perioden 1990 – 2020 enn de som er registrert som døde av «Corona-vaksinene» siden desember 2020 (4472 for perioden 1990-2020 versus 4561 for perioden des. 2020 -mai 2021!) Se:

I den siste artikkelen står det blant annet:

“Or rather, that’s what they’re trying to hide from you when they focus solely on the absolute number of post-Covid vaccine death reports without mentioning that there have already been more submitted in just five months than in the previous 27 years for all other vaccines combined. And it’s not because more Covid vaccines were administered than other vaccines. More were jabbed for the flu in just the last season alone. And that’s not even considering all the other 55 available vaccines.

It’s unquestionable that Tucker Carlson was right. Something extraordinary is occurring. Anyone denying it would look like an idiot. So they lie about what the issue is instead, then lie some more to tear down the strawman they’ve built. Another tactic they use is to vilify anyone trying to make the real cause of concern public with terms like “far-right extremist.”

Her er forresten en video som viser hvordan du kan sjekke VAERS data selv,

Vaksinert? IKKE vær flypassasjer!

Har du tatt “Corona-vaksinene“ og planlegger å fly til Syden i løpet av sommeren? Tenk deg om! Det har vært kjent lenge at du kan få blodpropper i leggene på grunn av det lave lufttrykket i flykabiner i marsjhøyde sammen med det å sitte stille så lenge. Det viser seg også at «Corona-vaksinene» gir forstyrrelser i den evnen blodet har til å koagulere (både økt tendens til blodpropp og økt tendens til blødning – samtidig)! I løpet av den siste måneden døde 4 piloter i British Airways. Alle var tidligere friske men vaksinerte menn i 40-50 årene.

Til slutt:

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese