The Great Reset og vaksine-maset

«Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død» er tittelen på en lengre artikkel publisert på Principia Scientific International. 
Det er et telefonintervju som Patrick Delaney hadde med dr. Mike Yeadon, hvor dr. Yeadon kommer med sterke advarsler i 7 punkter. – For ikke lenge siden pensjonerte nemlig dr. Mike Yeadon seg fra stillingen sin som øverste seniorforsker ved avdeling for allergi og respiratoriske tilstander hos medisin-selskapet Pfeizer. Som pensjonist har dr. Yeadon engasjert seg i debatten omkring «Covid-19» og på Internett florerer det for tiden artikler om utsagnene hans.

Tekst med blå skrift er oversettelser av artikkelen med tittelen «EKSKLUSIVT – Tidligere Pfeizer VP: ‘Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død’ fra Life Site 
I en serie med blogposter siterer jeg fra denne artikkelen mens jeg sper på med egne kommentarer og sitater fra andre.

Klaus Schwab i World Economic Forum snakker om et reset av verdensøkonomien, inkludert bankene:
I denne prosessen skal Den jevne mann miste retten til å eie det han eier i dag. Herrefolket vil eie alt og Den jevne mann vil bare få materielle goder det til leie fra Det Teknokratiske Herrefolket.
Men en av flere betingelser for å få leie og få delta i det vanlige sosiale livet, er at du går med på å la deg injisere med hver bidige nye, DNA-endrende «vaksine» de måtte finne på og at du bærer rundt på et bevis på at du er verdig til å delta i samfunnet. (ref. Klaus Scwhab’s Great Reset). 
Vel å merke, så sant du overlever stikkene og møtene med neste patogen med S-proteiner med helsa og vettet i behold, da! 
Det er mange ting her som minner om årene etter Krystallnatten i Hitler-Tyskland i dette konseptet og bruken av «jødestjerner».

Den dagen vaksinepassene blir realisert, har vi blitt livegne i våre egne land og lever på nåde i våre egne hjem. Planen er at dette skal innføres i og med Bærekraftsmålene til FN, altså innen 2030.

«Bare en paranoid overdrivelse» sier du?

Vi er allerede et godt stykke på vei inn i Overvåkingssamfunnet.  Det viser de mange sakene de siste årene om at nettselskapene har samlet inn opplysninger om deg og kan identifisere deg ved hjelp av triangulering mot de basestasjonene som telefonen registrert seg på. – Mobiltelefonen er et utmerket verktøy til overvåkning. 
Men også browse-historikken din på Internett gir veldig mye informasjon om deg. Hvert tastetrykk kan bli registrert; den vil si mye om interesser og politisk synspunkt, så mye at International Monitary Fund, eller Verdensbanken om du vil, tok til orde 23. desember 2020 om at kredittscoren din skulle knyttes til online -historikken din, både browsing og handel. 

Hva er denne Kredittscoren?

Det er den ordningen som Agenda 2030, FNs bærekraftsmål, ønsker skal erstatte lønn og pensjoner.

Hvem står bak? Noen sier amerikanske CIA, andre peker på overvåkingstjenester fra både Russland og Kina. Men det er stadig flere ting som tyder på at det er Det Teknokratiske Herrefolket står bak; de som møter med ujamne mellomrom i Davos, dit de kommer i privatflyene sine for blant annet «å redde klimaet på Jorda». 
Dette Teknokratiske Herrefolket er globalister som verken er knyttet til noe bestemt land eller til noen bestemt regjering; flere hevder at rollene mellom regjeringer og Herrefolket er snudd på hodet. At regjeringene allerede er som marionetter for dette Herrefolket. I denne sammenhengen er Coronasaken bare et av eksemplene på massive, godt planlagte og koordinerte aksjoner – «Den største svindelen i det 21. århundre«. 
Les boka «Covid-19: The Great Reset» av Klaus Schwab og Thierry Mallert selv og bli like redd som meg. – De skal visstnok skrive om planene sine også, helt åpenlyst, på World Economic Forum sin hjemmeside. (Du må registrere deg som bruker for å sjekke. Det har ikke jeg gjort; jeg vil ikke gi dem epost-adressen min frivillig!)

Den store faren her er selvsagt at Det Teknokratiske Herrefolket skal lykkes med planene sine.

Og de kommer til å lykkes med mindre mange nok mennesker står opp og protesterer! At mange nok sier: «Dette kan dere ikke gjøre!»

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese