Hensikten med løgnene er masse-vaksinering

«Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død» er tittelen på en lengre artikkel publisert på Principia Scientific International. 
Det er et telefonintervju som Patrick Delaney hadde med dr. Mike Yeadon, hvor dr. Yeadon kommer med sterke advarsler i 7 punkter. – For ikke lenge siden pensjonerte nemlig dr. Mike Yeadon seg fra stillingen sin som øverste seniorforsker ved avdeling for allergi og respiratoriske tilstander hos medisin-selskapet Pfeizer. Som pensjonist har dr. Yeadon engasjert seg i debatten omkring «Covid-19» og på Internett florerer det for tiden artikler om utsagnene hans.

Tekst med blå skrift er oversettelser av artikkelen med tittelen «EKSKLUSIVT – Tidligere Pfeizer VP: ‘Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død’ fra Life Site. 
I en serie med blogposter siterer jeg fra denne artikkelen mens jeg sper på med egne kommentarer og sitater fra andre.

Dr. Yeadon hevder at når så mange regjeringer og deres rådgivere snakker om «farlige varianter av SARS-CoV-2-viruset», lyver de alle om den samme tingen. 
Det er nemlig ikke fysisk mulig at en oppkonstruert mikrobe kan mutere. 99,1 % av SARS-CoV-2-viruset er jo er en datamodell!

 Men hvis viruset likevel var et nytt faktisk, fysisk virus og ikke bare «god» gammeldags influensa i ny forkledning, fatter jeg ikke hvorfor regjeringene ikke snakker om hva folk kan gjøre for å styrke eget immunforsvar. Og hva medisinsk personell kan tilby av behandling, slik som for eksempel gode gamle Hydroxychloroquine (Kinin på norsk) og Remdisivir, som det ble fattet politisk beslutning om at de ikke skulle kunne brukes mot «Coronasykdommen», stikk i strid med gode erfaringer fra tusenvis av leger verden over. – Preparater som nå er på tur inn i varmen igjen.
Hvorfor snakker ikke FHI, Høye og Solberg om hva vi vanlige kan gjøre for å styrke immunforsvaret vårt? Lot de seg presse av Det Teknokratiske Herrefolket og av Verdens Helseorganisasjon, WHO, som bevisst og bedragersk endret definisjonen av immunitet fra å gjelde personer med et velfungerende immunsystem til kun å gjelde personer som var tilstrekkelig vaksinerte?
Hvorfor promoterte ikke regjeringen vår informasjon om hva hver enkelt av oss kunne gjøre for å styrke eget immunforsvar? Slik som å sørge for hyppig mosjon, som å toppe kroppens lager av Zink, D-vitamin, (her) C-vitamin og A vitamin?
I stedet valgte regjeringene å promotere sine to mantra «Test! Test! Test!» og «vaksiner! Vaksiner! Vaksiner!»

Er RT-PCR-test en vaksinering eller biomarkering

Forresten er noe av det mest skremmende med den omfattende testingen og vaksineringen at det foreligger tekniske muligheter allerede i dag til å bruke disse verktøyene til enten å vaksinere deg mot din vilje eller implantere biomarkører i kroppen din, se her
«JOHNS HOPKINS UNIVERSITY BEKRÆFTER: ”DU KAN BLIVE VACCINERET MED EN PCR-TEST UDEN AT VIDE DET”, her og her.

Hvorfor lyver de?

Jo, for å skremme og for å tvinge på deg idéen om at du trenger «påfyllings-vaksiner». Men sannheten er at selv om SARS-CoV-2-viruset faktisk skulle eksistere på annet vis enn som en datamodell, trenger du ikke vaksine mot variantene. Likevel er det nettopp å lage påfyllings-vaksiner medisingigantene holder på med nå. Milliarder av hetteglass, som vil være på vaksinemarkedet mot slutten av året. Ja, for det ER et marked dette her!

Hanne N. Herland sier det slik i artikkelen «Few Discuss the Massive Corona Redistribution of Wealth #ElonMusk #BillGates»:

Musk’s wealth now stands at $127.9 billion after adding $100.3 billion to his net worth in just this year alone. ZeroHedge writes: According to the Bloomberg’s Billionaire Index, we have seen the richest men alive have their wealth rise 23% – or $1.3 trillion – during Corona and the beginning of the year.

Selv om det er taust om dette i MSM over hele verden og denne informasjonen er sensurert av Big Tec, kan en ikke lenger tie om at det er dette hele ‘Coronaplandemien’ dreier seg om:

Omfordeling av penger.

Det Teknokratiske Herrefolket skor seg grovt: De rikeste interessentene (‘stakeholders’) har tjent 1,3 billiarder dollar så langt under ‘Coronakrisen’. Med slike summer har de råd til å kjøpe en statsminister eller ti eller sørge for at de får lukrative, internasjonale stillinger etterpå. Til gjengjeld får dette Herrefolket gedigne subsidier over nasjonalbudsjettene fra de samme personene. …
De store medisinselskapene er en del av dette «privat-selskaps-konglomeratet» (Private-Corporative); de slipper også å «suge på tommelen for å bli mette».

Vaksinepass

Men for at planene om storgevinst skal lykkes, må de først få på plass vaksinepassene.

Det mulige sluttspillet er vaksinepass knyttet til kjøpekraft gjennom kontroll. Jeg tror at sluttspillet vil være at «alle mottar en vaksine. … Absolutt alle på planeten kommer til å finne at de er overtalt, smigret, ikke helt har samtykket eller lurt til å ta stikket.
Når de har gjort det, vil hvert eneste menneske på Jorda ha et navn eller en unik digital ID og et helsestatus-flagg, som vil være «Vaksinert» eller «ikke-vaksinert». Og hvem som enn måtte være i besittelse av denne slags enkelt-databasen, operert sentralt, tilpasset kontroll over alt, for å bevise som om det er et privilegium. Du kan enten krysse denne bestemte dørstokken eller gjennomføre denne transaksjonen eller ikke avhengig av hva de som styrer denne databasen bestemmer. Og jeg tror at det er dette saken dreier seg om, fordi at med en gang du har nådd så langt, blir vi som lekedukker og da kan verden bli akkurat slik de som kontrollerer databasen ønsker det.

Det kan for eksempel bli slik at etter Reset av bankene, kan du bare bruke penger via en bestemt app, som faktisk blir matet av denne databasen med opplysninger som din ID, ditt navn og ditt helsestatus-flagg.
Å jo, det å krysse internasjonale grenser er den mest opplagte bruken av disse Vaksinepassene, som de blir kalt, men jeg har allerede hørt snakk om at disse kan bli nødvendige for deg for å komme inn på åpne offentlige steder eller på lukkede publikumsarrangementer. Og jeg forventer at hvis de ønsker det, kommer du ikke til å kunne forlate huset ditt i framtiden uten at passet ditt har de nødvendige privilegiene.  

De norske vaksinepassene

Tenk på hvor mye de vet om oss allerede fra alle de elektroniske sporene vi etterlater oss: Hvilken bank vi bruker, hva og hvor mye vi kjøper i dagligvarehandelen, i andre butikker, hvilken jobb vi har, hva vi gjør på fritida, og ikke minst, hva vi browser på når vi er på Internett. Big Tec vet mye mer om den enkelte av oss enn det vi liker å tenke på.
Med vaksinepassene får de enda større innsikt i hvem vi er. Der kan de – legalt – koble sammen navn, adresse og helseopplysninger. Og hva verre er: De kan koble informasjonen opp mot det de vet om oss fra før. 
Visste du at dette er under innføring i Norge? Det første steget er allerede tatt ifølge oppslag på Regjeringen.no.

Hva i alle dager feiler det dagens regjering!!???  Hvordan kan regjeringen bare ANNONSERE AT DE INNFØRER vaksinepass fra MAI 2021. Coronabanden gjør dette uten at regjeringen har sørget for stortingsbehandling, høringsrunder eller innhenting av informasjon fra berørte interessegrupper! 
Det må være noe som er galt i hodet deres.
Dette er både uhyrlig og ulovlig!
Den norske regjeringen innfører altså vaksinepass selv om EU, WHO og Senatet i USA har sagt nei til vaksinepass.

Resolusjonen i Den Europeiske Menneskerettighetskommisjonen 

En resolusjon av 17.januar 2021 i Den Europeiske Menneskerettighetskommisjonen forbyr noen form for press eller diskriminering ovenfor uvaksinerte, men likevel snik-innfører ‘Coronabanden’ i Norge dette. – Vedtaket av 17. januar 2021 har blant annet følgende tekst:

«7.3.1 ensuring that citizens are informed that vaccination is NOT mandatory and that no one is pressured politically, socially or otherwise to get vaccinated if they do not wish to do it yourself; 7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not being vaccinated, due to possible healthrisks or because they do not want to be vaccinated; 
7.3 regarding the guarantee of high acceptance of the vaccine:
7.3.1 guarantee that citizens are informed that vaccination is NOT mandatory and that no one is pressured politically, socially or in any other way to be vaccinated, if you don’t want it;
7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or for not wanting to be vaccinated;»

Likevel innfører altså den norske regjeringen vaksinepass fra mai 2021.

Velkommen til Agenda 2030!

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese