Når dusinvis av regjeringer lyver om det samme …

«Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død» er tittelen på en lengre artikkel publisert på Principia Scientific International. 
Det er et telefonintervju som Patrick Delaney hadde med dr. Mike Yeadon, hvor dr. Yeadon kommer med sterke advarsler i 7 punkter. – For ikke lenge siden pensjonerte nemlig dr. Mike Yeadon seg fra stillingen sin som øverste seniorforsker ved avdeling for allergi og respiratoriske tilstander hos medisin-selskapet Pfeizer. Som pensjonist har dr. Yeadon engasjert seg i debatten omkring «Covid-19» og på Internett florerer det for tiden artikler om utsagnene hans.

Tekst med blå skrift er oversettelser av artikkelen med tittelen «EKSKLUSIVT – Tidligere Pfeizer VP: ‘Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død’ fra Life Site 
I denne blogposten underbygger jeg påstandene om at regjeringene løy for befolkningen sin!

Alle skrønene vi ble servert

Det var mye med de fortellingene vi fikk servert i starten av denne pandemien som skurret enormt for meg. Det har da også vist seg i ettertid at det var spinnville løgner. På et logisk nivå var det så ille at en hvilken som helst ‘konspirasjonsteori’ ville ha vært mer sannsynlig enn de historiene vi ble fortalt.

De av oss som fulgte med i starten, fikk servert videoer av kinesere som helt uventet døde stående, og falt overende stive som stokker. – Det er akkurat slik noen av fortellingene fra Svartedauen fra 1347-1351 sier de døde den gangen også. For oss som kjenner historiene fra midten av 1300-tallet var parallellene tydelige og at det var akkurat den assosiasjonen makthaverne og MSM ville at vi skulle få. Vi skulle bli skremt!

Husker dere de pinlige klappe-scenene for ‘det modige helsepersonellet’ som massemedia hauset opp? Den applausen stilnet ganske fort og blir trolig glemt når de kommer til lønnsoppgjøret!
Husker dere reportasjene fra Italia? Der var det angivelig det full panikk på sykehusene; hele den eldste generasjonen var visst døende samtidig og / eller koblet til respirator. Videoene fra gatene i byene i Nord-Italia der sykebilene raste forbi under full uttrykning. – I etterkant stod det fram varslere som sa at de ble pålagt å kjøre som under en utrykning også når ambulansene var tomme!

Og så var det bildene fra USA da: De viste massegraver på en øy utenfor New York, hvor de dumpet de infiserte likene.

Lock Down

Kort tid etter ble vi fortalt fra Selveste Statsministeren at Norge nå ville innføre de strengeste restriksjonene i landet vårt siden “det tredje riket” okkuperte Norge under andre verdenskrig. 
Usikkerheten og angsten i Norges befolkningen eksploderte, akkurat slik hensikten var.
«Nei; det er slett ingen grunn til å hamstre» fikk vi vite. «Vis solidaritet!» ble det også sagt. Likevel var hyllene tomme for toalettpapir, hermetikk og gjær før de fleste rakk å komme oss på butikken.

– Hvorfor viste det seg forresten etter noen få måneder at bildene fra massegravene i New Yorks var et bilde av en over 100 år gammel praksis for å gravlegge sine hjemløse?

Så gikk plandemien sin gang:

Hvorfor faller ikke mennesker døde om på gata her i landet»? Hvordan kunne vi gi bort nød-respiratorer når så mange angivelig hadde bruk for dem? – Det viste seg forresten etter hvert at det å bruke respirator for ARDS-stadiet av denne ‘influensaen’ var kontraindisert; det tok visst livet av mange. … Ja, for det hele så ut som en vanlig influensa etter som ukene gikk! Det var i alle fall mye lavere mortalitet (mange færre som døde) av «Covid19» i Norge enn under toppårene av sesong-influensa i perioden 2009-2019.

Og hvor ble det ellers av influensaen, forresten? Den forsvant nesten helt fra statistikkene samtidig med at de innførte Lock Down av landet. Nei da; det var slett ikke slik at vi vasket influensaen vekk, vi unngikk den heller ikke med sosial avstand. De tiltakene fungerer ikke mot dråpesmitte, viser større undersøkelser om influensa. Dråpesmitte overføres ikke via hendene og den er veldig kortlivd på overflater; de overflatene vi vasket og spritet i tide og utide.

Vi ble lurt allerede fra starten av – det fikk jeg mistanke om etter en liten måned. Og den skjønnmalingen av en heslig nedstenging av samfunnet – Selveste ‘Dugnaden’ som den ble kalt; vi ble alle oppfordret til å være lojale og følge den til punkt og prikke – til å vise verden hva nordmenn kunne!
Om vi som folk lærte noe mer om solidaritet og medmenneskelighet? Noen få gjorde vel kanskje det – så lenge panikken herjet som verst.
Så kom påbudet om slave-masker på fly, buss og trikk og oppfordringene til å bruke dem ellers også; en oppfordring som mangler helt et vitenskapelig grunnlag.
Og ikke minst: «Coronatestene». Nei, vi har ikke en pandemi i dag: Vi har en Testemi – et skinn av en pandemi som holdes opp av en uhørt praksis med generell testing også av den friske delen av befolkningen. Den er denne testemien som er begrunnelsen for indoktrineringen vi utsettes for om å la oss vaksinere; la oss frivillig få sprøytet inn i kroppene våre en ekstremt risikabel, eksperimentell genterapi, som ikke fortjener betegnelsen «vaksine» i følge det som epidemikere og uavhengige leger sier!

Hvem har ansvaret for den økende mistilliten mellom styrende og styrte?

For en gangs skyld skal jeg snakke om mistillit, nærmere bestemt den mistilliten som har utviklet seg mellom folk og regjering. Og for en gangs skyld skal jeg sitere fra Document.no sin utmerkede artikkel: «Hvem er skyld i mistenksomheten mellom folket og eliten?»
Jeg er dessverre redd for at veldig mange i dagens samfunn bedrar seg selv når de uttrykker tillit til at regjeringene vil dem vel!
En forfatter som kaller seg ‘Mimisbrunnr‘ bruker blant annet Erna Solberg sin famøse 60-års-feirong på Geilo med 20 gjester («Corona-grensen var 10) som forklaring på noe av den dype mistilliten som har utviklet seg mellom regjering og regjerte. ‘Mimisbrunnr’ sier det slik:

«Ofte har jeg oppmuntret til å legge vekk typisk uberettiget godtroenhet ved å vise til følgende utmerkede amerikanske uttrykk: 
«Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me!».
Poenget er at man ikke evig kan unnskyldes for ikke å dra lærdommer av erfaringer – ja, skuffelser – man møter gjennom livet, ikke hvis man ønsker å leve som et tenkende og etisk selvstendig individ.
Amerikanerne er jo ferske på verdensscenen, kan tillegges, så det overrasker neppe noen at andre har innsett akkurat det samme før dem; trolig er dette lærdom som har eksistert like lenge som folk har brydd seg med å fundere over samspillet mellom svik og rettferdighet. La meg bare gi ett sitat fra en av de største innen europeisk kulturhistorie, Johann Wolfgang von Goethe:
«Vi blir aldri bedratt. Vi bedrar oss selv».

Den norske regjeringen og leflingen med Kina

En artikkel skrevet av Eva Alnes Holte, publisert i Utrop 21. april 2020 har denne ingressen:

» Alarmen gikk hos kinesisk-norske foreninger etter et møte med helsemyndighetene 25. februar: Norge syntes ikke ta koronatrusselen på alvor. Da startet et intensivt arbeid for å advare og gi råd. Helsedirektør Bjørn Guldvog ble personlig involvert. 12. mars snudde regjeringen. Her avdekkes det interne dramaet i de dagene som endret Norge.»

Eva Alnes Holte framstiller det som noe flott at kineserne hjalp Norge på dette tidspunktet, men meg  er det noe som skurrer! Jeg oppfatter det kinesiske regimet som et av de minst vennligsinnede vi kan ha med å gjøre!

Statsministeren sin 60-årsdag på Geilo

Før påske samlet Erna Solberg venner og bekjent til feiring av hennes 60-årsdag på Geilo. 
Visst kan vi forstå statsministeren – det er et menneskelig ønske det å kunne å samle så mange som mulig av kjente og kjære til en slik markering – det er allment. Problemet er at alle andre nektes dette privilegiet. Kan vi da unnskylde at statsministeren bryter en regel som hun selv har innført?
«Skal det gjelde en annen regel for Loke enn for Tor» for å sitere de gamle norrøne gudekvadene?
Statsministeren viste rett og slett dårlig dømmekraft da hun inviterte så mange gjester. Dét er kjernen i denne saken for meg. – Hvis hun ikke bare glemte seg bort, ble alle invitert med overlegg.
Hvis dette var gjort med vitende og vilje, slik jeg har mistanke om, er dette enda en bekreftelse på at den øverste tillitsvalgte i landet farer med løgn, slik hun har gjort fra starten av i «Coronasaken»!

Coronareglene bryter grunnloven

I følge rapporten deres mener Coronakommisjonen at Erna Solbergs regjering brøt grunnloven da Norge ble nedstengt 12. mars i fjor, skrev ABC-nyheter i en artikkel datert 16. april 2021.

«Det var et grunnlovsbrudd, uttalte Coronakommisjonens leder Stener Kvinnsland da funnene fra granskingen ble presentert tidligere denne uken.» Han viser til Grunnlovens paragraf 28. I denne grunnlovsparagrafen kommer det fram at beslutninger i «saker av viktighet» skal fattes i statsrådet. Men nedstengningen 12. mars 2020 ble vedtatt av Helsedirektoratet.
– Vi mener at man her har trådt over, sier Kvinnsland. I rapporten som ble lagt fram onsdag, fastslår Coronakommisjonen at nedstengningen 12. mars 2020 «utvilsomt» er en sak som faller innunder paragraf 28. Kommisjonen mener også at det var praktisk mulig og tid nok til å gjennomføre behandling av saken i statsråd. 

Jeg ser også til min store forskrekkelse at dagens norske regjering har ‘klart å slette’ nøkkeldata fra den perioden da Norge ble stengt i mars 2020, se her. Nå viser det seg at viktig korrespondanse mellom sentrale aktører er slettet ved en feiltagelse, skriver ABC Nyheter.

Slettingen av nøkkeldata

Byråkratene har altså «tilfeldigvis» mistet alt de hadde av beslutningsgrunnlag …

«Ifølge en gjennomgang Aftenposten har gjort for å finne ut av hva som egentlig skjedde da samfunnstoppene ble enige om å innføre de strengeste tiltak i fredstid etter den 2. verdenskrig, viser det seg at svært sentral informasjon rundt beslutningsprosessen er forsvunnet.

Viktige SMS-er og notater ble slettet til tross for at embetsmenn, saksbehandlere og politikere er pålagt å ta vare på notater og SMS-er som utgjør en del av saksbehandlingen.

Departementsråd Bjørn-Inge Larsen i Helse- og omsorgsdepartementet var en av nøkkelpersonene da de store avgjørelser skulle tas. Ifølge et tidligere hemmeligstemplet brev Coronakommisjonen mottok fra departementet i fjor høst, bekreftes det at alle SMS-ene til Bjørn-Inge Larsen ble slettet.»

Slette-saken – på Steigan.no:

Kommentar: Så utrolig beleilig

Den 12. mars 2020 satte regjeringa Solberg Grunnloven til side. Det er første gang dette har skjedd etter andre verdenskrig, og vi har fått et unntaksregime som til nå har vart i vart i over 13. måneder. Det har skjedd en kuppartet maktendring i Norge der rettsstaten er underordnet smittevernstaten, som jussprofessor Hans Petter Graverriktig påpeker. Det er derfor helt avgjørende å få vite hvor disse politiske linjene kom fra. Hvem foreslo at Norge skulle gjøre noe som aldri tidligere er gjort i vårt lands historie, og som det heller ikke finnes  noen internasjonal tradisjon for? Hvem gikk inn for å suspendere viktige deler av Grunnloven? Hvilke argumenter brukte de? Hvem samarbeidet de med om dette? Hvilke konsekvenser så de for seg?

Regjeringen og saksbehandlerne i Helse og Sosialdepartementet kaller det uhell. … Jeg tror dem ikke.
De har ikke bare sikret seg en 60-års klausul mot publisering av informasjon om Lock-Down- og begrunnelsen for den, jeg mistenker dem bent fram sagt for å sørge for at disse dataene har blitt slettet med hensikt.
Nei, Norge er verken tjent med slike politikere eller slike toppbyråkrater, men skal en dømme ut fra en rungende taushet i Stortinget og i MSM for øvrig, sitter regjeringen trygt. – La oss håpe at Nürnberg-2-sakene fører til straffeforfølgelse av disse byråkratene og politikerne! 
Så da det virkelig gjaldt, så slapp regjeringen roret og overlot Norges skjebne til en opportunist av en helseminister og til en gjeng grå byråkrater, ifølge Coronakommisjonen.
Denne glippen er Erna Solberg sitt ansvar!

Jeg sitter igjen med disse store spørsmålene

  • Hvorfor har ikke Coronabanden til Statsministeren bygd ut antall intensivplasser i Norge i det drøye året som har gått?
  • Hvorfor har ikke Coronabanden satset stort på å utdanne intensivpersonell?
  • Hvordan kan Statsminister Erna Solberg slippe unna med å bryte selveste Grunnloven?
  • Hvordan kan Coronabanden hennes slippe unna med 60 års hemmelighold av begrunnelsene til nedstengningene av landet?
  • Hvordan kan Coronabanden hennes slippe unna med at de EGENTLIG ønsket 100 års hemmelighold?

Coronatiltakene – et psykologisk angrep på publikum

Det er ikke bare i Norge at myndighetene får hard medfart for handteringen av «Coronasaken». Brittiske media er ikke nådige i sin omtale av Boris Johnsons regjering:
Ikke bare løy de for folket sitt, men de lot i altfor stor grad teknokrater slippe til med sin uttalte agenda: Å høyne frykt-nivået i befolkningen.

Jeg siterer fra en artikkel på Principia Scientific International:

Enda en gang er det vist at Regjeringen I Storbritannia har brukt skjult taktikk for å skremme innbyggerne i Storbritannia til å holde seg hjemme. Taktikken var å øke oppfatningen av krise i stedet for å benytte ekte risikovurdering basert på vitenskapelige data og også bruke hardt-rammende emosjonelle budskap som er designet for å kue publikum til å føye seg etter de tilfeldige diktatene til regjeringene. 
Men på grunn av et økende offentlig raseri har massemedia omsider blitt tvunget til å innrømme at de har bedrevet en systematisk dekkhistorie – et cover up – i over 12 måneder nå – at regjeringene har vært involvert i en aktiv psykologi- og informasjonskrig mot dere egen befolkning. I et dokument som nylig ble lagt fram for den brittiske regjeringen sitt «SAGE confab» (idéutveksling), en gruppering av vitenskapsmenn opprettet for rådgivning om håndtering av pandemier, er det nå avslørt hvordan teknokrater prøvde å øke graden av ‘oppfattet trussel’ for å hjernevaske publikum til føyelighet.
I møte med de offentlige erkjennelsene har noen professorer i psykologi vendt seg mot Downing Street og beskyldt byråkrater for å følge «fordekte psykologiste strategier» for å hype opp trusselen til et virus, uten å gi noen kontekst for hva den faktiske trusselen var for publikum i sin alminnelighet. 
Tjenestemennene blir beskyldt for å ha skapt «en tilstand av forhøyet frykt», noe som førte til at flere mennesker ble «for redde til å søke sykehushjelp».
Denne kraftige kritikken av regjeringen aktive tiltak blir enda mer troverdig gjennom det faktum at de aller fleste sykehussengene i United Kingdom stort sett ble stående tomme i 2020, særlig under de første månedene av ‘pandemien’. Dette er særlig relevant fordi det var på denne tida at regjeringen og mainstream media uavbrutt pushet forestillingen om at helsetjenestene var truet med å bli overkjørt av ‘Covid19’, det er bare det at dette skjedde aldri. 
Det blir anslått at 4,66 millioner mennesker ble stående i behandlingskø på grunn av fryktkampanjen til regjeringen og den samtidige strupingen av Den nasjonale helsetjenesten. Dette gjaldt avtaler så vel for godartet og rutinemessig behandling som for tusener av pre-cancer screeninger, som enten ble strøket eller skjøvet ut i tid – alt på grunn av en konstant opptrapping av fryktkampanjene for Covid19.

Konspirasjon og ikke bare ‘sammenfallende opportunisme’

Men det jeg vil like å gjøre er å snakke om dette «Immune Escapet» fordi jeg tror at det er dette som sannsynlig kommer til å sli sluttspillet for hele denne hendelsen, som jeg mener er en sannsynlig konspirasjon. Sist år tenkte jeg at dette var noe jeg kalte ‘sammenfallende opportunisme, at en gjeng med forskjellige aksjeholdere hadde klart å slå til en verden i kaos for å dytte oss i en bestemt retning. Joda, det så ut som at det var forbundet, likevel var jeg mest tilbøyelig til å si at det bare var et sammentreff.

Nå tror jeg det var naivt. Jeg er ikke det minste i tvil om at svært betydningsfulle aksjeholdere rundt om i verden enten har planlagt å dra fordel av den neste pandemien eller å ha skapt pandemien selv. Et av de to er det rette, fordi grunnen til at det er sant er alle de dusinvis av regjeringer som forteller de samme løgnene og setter i verk de samme ineffektive tiltakene som beviselig koster menneskeliv.

Og alle snakker de ut fra det samme manuskriptet, som er «Vi ønsker ikke at du skal reise omkring på grunn av disse trivielle variantene – som jeg forresten kaller ‘Samiantene’, fordi de er nesten akkurat det samme – men de (regjeringene) sier dette og de sier «ikke bekymre deg, det kommer til å bli gitt disse ‘påfyllingsvaksinene’ som vil takle de potensielle «Immune Escapes». De sier dette til tross for at det er opplagt nonsens!  

Verden over er det stadig flere organisasjoner som ytrer sterk kritikk til «Coronatiltakene». Her er et opprop fra United Health Professionals med tittelen «The Covid Outbreak: «Biggest Health Scam of the 21th Century». Sammen med «The Great Barrington Declaration» er dette en av de referansene jeg virkelig anbefaler å bruke tid på!

Kjære landsmenn: Det er på tide å ta livet vårt og hverdagene våre tilbake!

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese