«Hvorfor lyver regjeringen for deg? Fordi ‘de kommer til å drepe deg’ » #2

«Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død» er tittelen på en lengre artikkel publisert på Principia Scientific International. 
Det er et telefonintervju som Patrick Delaney hadde med dr. Mike Yeadon, hvor dr. Yeadon kommer med sterke advarsler i 7 punkter. – For ikke lenge siden pensjonerte nemlig dr. Mike Yeadon seg fra stillingen sin som øverste seniorforsker ved avdeling for allergi og respiratoriske tilstander hos medisin-selskapet Pfeizer. Som pensjonist har dr. Yeadon engasjert seg i debatten omkring «Covid-19» og på Internett florerer det for tiden artikler om utsagnene hans.

Tekst med blå skrift er oversettelser av artikkelen med tittelen «EKSKLUSIVT – Tidligere Pfeizer VP: ‘Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død’ fra Life Site. 
I en serie med blogposter siterer jeg fra denne artikkelen mens jeg sper på med egne kommentarer og sitater fra andre.

Legenes dokumentasjon om at regjeringene lyver om Covid19

At regjeringene lyver, er grundig dokumentert mange plasser, blant annet på hjemmesiden til Docs4OpenDebate i Belgia og «An Old Man in a Chair», dr. Vernon Coleman, f. eks. i denne høyst severdige videoen, der han avkler de løgnaktige «Coronastatistikkene».
Til dere som måtte ha det slik som meg; at dere kjenner dere alene i denne kampen: Ta en titt på disse legesidene og sjekk hvor mange leger som opponerer, bare i Europa!

Mike Yeadon kommer med noen veldig gode råd når han sier:

«Hvis du har erkjent at regjeringen din er innblandet i en alvorlig, verifiserbar løgn, kan du ikke bare skru av PC’en din og ta deg kveldsmat. 
Stopp!
Se ut av vinduet og tenk: «Hvorfor lyver regjeringen til meg om noe så fundamentalt?»
Jeg tror svaret er at «fordi kommer til å drepe deg med å bruke denne (vaksine-) metoden. De kommer til å drepe både deg og familien din.»

Skremmende tanker, så skremmende at mange trekker seg tilbake og nekter å tro at dette er sant.

Eugenikerne – rasehygienikerne i verden har fått et grep om maktens brytere og dette er i virkeligheten en utspekulert måte å få deg til å stille deg opp og motta noe uspesifisert som vil ødelegge deg. Jeg har ingen idé om hva det faktisk vil være, men det vil ikke være en (ekte) vaksine, fordi du trenger ingen vaksine.

De vil heller ikke drepe deg ved enden av nålespissen fordi du vil kunne skjønne det. 
Nei, det vil i stedet være et eller annet som lager en normal patologi, og det vil inntreffe på et varierende tidspunkt mellom vaksinen og den hendelsen. Og det vil sannsynlig være mulig å benekte sammenhengen fordi det vil være noe annet som pågår i verden på det tidspunktet, i en kontekst der din bortgang og dine barns bortgang vil se naturlig ut.
Det er dette jeg selv ville gjøre hvis jeg skulle ønske å kvitte meg med 90 eller 95 % av verdens befolkning. Og jeg tror det er nettopp dette de er i ferd med å gjøre.
Nei, jeg kan ikke vite med sikkerhet at det de kommer til å bruke dette systemet for å drepe deg, men jeg kan ikke tenke meg noen godartet grunn, og med den makten de har kan de ganske sikkert skade deg, eller kontrollere deg, derfor bør du protestere og iherdig opponere mot dette»

Sovjetunionen, Hitler, Mao viste oss at dette er mulig

Folk flest klarer ikke å forholde seg til et slikt nivå av ondskap. Men Sovjet, Hitler, Mao viste at dette er mulig. 
Det er noe som har blitt absolutt klart for meg, selv når jeg snakker til intelligente mennesker, venner, bekjente … og de kan si at jeg forteller dem noe viktig, men når de kommer til punktet der jeg sier «regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din egen og dine barns død» makter de ikke lenger å forholde seg til det.
Og jeg tror at ca 10 % av dem forstår hva jeg sa og 90 % av dem sletter egen forståelse av det fordi det er for tøft, for vanskelig å fatte. Og min bekymring er at vi kommer til å tape dette, bare fordi folk flest ikke ønsker å forholde seg til et slikt nivå av ondskap hos noen.
«Men jeg kan minne deg om hva som skjedde i Russland på 1900-tallet, hva som skjedde i Tyskland i årene mellom 1933 og 1945, hva som skjedde i Sørøst Asia i den av de verste periodene i etterkrigstida, hva som skjedde i Kina under Mao og så videre. …
Vi trenger altså bare å gå to eller tre generasjoner tilbake for å finne mennesker som er like onde som de som nå gjør dette. De finnes rundt oss på alle kanter. Derfor sier jeg til dere folkens, at det eneste som skiller denne her fra den gang er skalaen.»
«men faktisk er dette sannsynligvis mindre blodig, er mindre personlig, ikke sant? De folkene som styrer dette … det kommer til å være så mye lettere for dem. De trenger ikke å skyte noen rett i ansiktet. De trenger ikke å slå noen i hjel med ei baseball-kølle, eller fryse dem, eller sulte dem eller få dem til å arbeide til de dør. Alt det der skjedde to eller tre generasjoner tilbake og det var besteforeldrene eller oldeforeldrene våre som var ofrene for dette, eller de deltok selv i det, eller i det minste var vinte til det på andre siden av et verdenshav. Det er så tett på vi selv er.»
«Og jeg sier dere at slike skifter som det der er i ferd med å skje igjen, bare at denne gangen bruker de molekylær biologi.»
«Og jeg tror at de folkene som deltok i det sannsynligvis vil si: «Jeg fulgte bare ordre», og akkurat det har vi hørt før.

«Men jeg vet dette, fordi jeg har snakket med en hel haug med folk, og noen av dem har sagt «jeg ønsker ikke å tro at du har rett, så jeg legger bare dette til side», for hvis det er sant, makter jeg ikke å forholde meg til det.»
«Og jeg tror at alt det du trenger å gjøre er å finne en god anledning til å si til folk* IKKE ta denne vaksinen med mindre du står i en situasjon der du av medisinske grunner har stor sjanse for å dø av viruset.» Akkurat det ser ut til å være en riktig god setning.

Mot en løsning – vi trenger Gud

«Jeg er en vitenskapsmann, og jeg kan fortelle deg at å snakke med ikke-vitenskapsmenn, å bruke vitenskap som verktøy ikke vil fungere. Det vil slå feil!
Derfor trenger vi filosofene, mennesker som forstår logikk, religion og slike ting. Det er de som må bryne seg på dette og begynne å snakke i et språk som folk flest forstår. Fordi, hvis vi overlater dette til vitenskapsmenn, slike som meg, så snakker vi det reneste kaudervelsk for ‘mannen i gata’ uansett hvor gode hensiktene mine er. De ønsker ikke å tro at regjeringene vil gjøre noe som kan skade dem, mens de gjør det i virkeligheten.

I et filosofisk perspektiv kommer jeg til å tenke på et sitat i en bloggpost av Hanne Nabintu Herland:

«Solsjenitsyn så ateisme mer som en universell kategori av den menneskelige sjelen. Slik som Dostojevskij skriver det, blir lat tillatelig – uten noen grenser, når du aksepterer den ideen at det ikke finnes noen Gud. Da er det heller ikke noen dom, ikke noe personlig ansvar, ingen moralsk etterrettelighet, ikke noe behov for å «elske hverandre slik Gud har elsket oss først». 
Livet selv blir en meningsløs øvelse for ateisten, universet bare et psykologisk faktum uten noen dypere dimensjon; det materialistiske riket blir det eneste riket som er verdt å undersøke.
Alexander Solsjenitsyns prosjekt med å vise hva ateisme gjør med den menneskelige sjelen, å vise at der ateismen blir den dominerende filosofien, der intoleranse – mangelen på respekt for andre verdenssyn og et sterkt hat mot disse – vil det gjennomsyre samfunnet i en slik grad at fangeleirer blir en nødvendighet»

En internasjonal Deep State

Kan det være at vi er der i dag at et globalistisk ateistisk regime – en internasjonal Deep State – har fått vokse fram i skjul av EU, av internasjonale handelsavtaler og av FN-pakten?
I et slikt perspektiv trår i alle fall ideene til Klaus Schwab, WEF sin ‘The Great Reset’ og FN’s Bærekraftsmål 2030 fram i all sin heslighet.
Da er tvungen vaksine og vaksinepass bare et steg på veien mot et totalitært sorteringssamfunn – de som har livets rett og de som kan og skal ofres – slik det var det for despotene i Sovjetunionen med deres Arkipel Gulag, med nazistenes utryddelsesleirer og groteske eufemisme «Arbeit macht Frei» og med Mao Tsedung sin «Kulturrevolusjon».

Hvis en regner med regimer som Pol Pot og Røde Khmer utryddet de om lag 160 millioner mennesker til sammen.

I en epostkorrespondanse etter intervjuet avslutter dr. Yeadon: 
«I det siste har jeg begynt å signere med ‘Må Gud bevare oss alle’, fordi jeg tror at vi trenger Gud mer enn noen gang siden 2. verdenskrig.»

Må Gud bevare oss alle!

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese