«Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død» #1

«Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død» er tittelen på en lengre artikkel publisert på Principia Scientific International. 
Det er et telefonintervju som Patrick Delaney hadde med dr. Mike Yeadon, hvor dr. Yeadon kommer med sterke advarsler i 7 punkter. – For ikke lenge siden pensjonerte nemlig dr. Mike Yeadon seg fra stillingen sin som øverste seniorforsker ved avdeling for allergi og respiratoriske tilstander hos medisin-selskapet Pfeizer. Som pensjonist har dr. Yeadon engasjert seg i debatten omkring «Covid-19» og på Internett florerer det for tiden artikler om utsagnene hans.

Tekst med blå skrift er oversettelser fra artikkelen med tittelen «EKSKLUSIVT – Tidligere Pfeizer VP: ‘Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død’ fra Life Site
I en serie med blogposter siterer jeg fra denne artikkelen, mens jeg sper på med egne kommentarer og sitater fra andre.

Patrick Delaney arbeider for nettstedet Life Site News; et av de mange nettstedene som er bannlyst av Big Tec. 
Om dr. Mike Yeadon er troverdig, spør du?
– Vel, han er langt fra den eneste som uttrykker lignende synspunkter; jeg har sett at f. eks. dr. Reiner Fuellmich i sak sier det samme som dr. Yeadon nå gjør. Så ja, jeg stoler på det dr. Yeadon sier her.

Dr Yeadon begynte med å identifisere seg som bare «en kjedelig gutt» som begynte «å arbeide for et stort medisinal-selskap … lyttet til de store nasjonale sendingene og leste de brede papiravisene».
Han fortsatte med å si: 
«Men i det siste året har jeg kommet til den erkjennelsen at min regjering og dens rådgivere lyver det brittiske folket rett opp i ansiktet om alt som har å gjøre med dette Coronaviruset. Absolutt alt!
Det er et falskneri denne ideen om asymptomatisk smitte-overføring uten at du har symptomer, men du skal altså likevel være kilden til viruset.
At Lock Downs fungerer, at munnbind har en beskyttelsesverdi for deg selv og noen andre, at (virus-) varianter er en skremmende ting og at vi til og med trenger å stenge de internasjonale grensene i tilfelle noe av disse slemme variantene kommer inn.
Eller på toppen av den nåværende listen av gene-basert vaksinene som vi på et mirakuløst vis har klart å lage, vil det forresten komme noen «påfyllingsvaksiner» som skal ta seg av de variantene som slipper unna immunsystemet vårt».

«Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død»

Intervjuet handler om den demonstrerbart falske propagandaen som regjeringene i verden fremmer som begrunnelse for tiltakene de har satt inn mot «Covid19». 
Regjeringene lyver om antall ofre for denne «sykdommen», slik de også lyver om RT-PCR-verktøyet («Coronatesten«).
Regjeringene lyver om nye, farlige varianter av SARS-CoV-2-viruset (- personlig har jeg aldri forstått hvordan et «virus» der 99,1 % er en datamodell, kan mutere).
Regjeringene skjuler også det totalitære potensialet som ligger i «Vaksinepassene» (og her) og tier om den svært alvorlige muligheten for at vi faktisk har å gjøre med en ekte konspirasjon – en konspirasjon som kan føre til noe langt verre enn de blodbadene verden erfarte i løpet av krigene i det 20. århundret (se f. eks. e-boka til Professor Michel Chossudovsky, her)!

Oppsummert kan en si

  1. Det finnes overhode ingen mulighet for at nåværende varianter av Covid19 skal kunne skjule seg for kroppens immunsystem, slik dusinvis av regjeringer hevder. De genetiske variasjonene til viruset er altfor små til det; de varierer med mindre enn 0,1 %. Det regjeringene hevder er rett og slett en løgn!
  2. Det at dusinvis av regjeringer gjentar denne løgnen er en sterk indikasjon på en konspirasjon og ikke bare en tilfeldig sammenfallende opportunisme, slik dr. Mike Yeadon trodde tidligere. Likevel virker det som at både MSM og Big Tec-plattformene har forpliktet seg på å bringe videre denne propagandaen og samtidig sensurere sannheten (her).
  3. De farmasøytiske selskapene har allerede begynt å utvikle » påfyllings-vaksine» («booster vaccines«) for ulike virusvarianter. Legemiddel- selskapene har planer om å produsere milliarder av slike hetteglass i tillegg til de nåværende eksperimentelle vaksinekampanjene (genterapien) mot Covid19!
  4. Kontrollorganer som AFDA, Amerikanske Food and Drug Administratiosn og EMA, European Medicines Agency har annonsert at disse «påfylls-vaksinene» vil være så like de tidligere injeksjonene, som bare ble godkjent for nødsbruk (!) at det ikke vil bli noe krav om at medisinselskapene må ‘gjennomføre noen nye kliniske sikkerhetsstudier’ for dem (!).
  5. Konsekvensen av dette er at design og implementering av gjentatte og påtvungne mRNA-vaksiner «går fra dataskjermen i et farmasøytisk selskap og rett inn i armene til hundrevis av millioner mennesker, injiserer helt unødvendige genetiske sekvenser som det verken er noe som helst behov for eller som kan rettferdiggjøres.»
  6. Hvorfor gjør de dette? Siden det opplagt ikke er noen benign årsak, vil bruken av vaksinepass sammen med en «reset av bankene» kunne dreie seg om en totalitærisme som verden ikke har sett maken til. – Når en husker ondskapen til Stalin, Mao og Hitler gjenstår «masse-avfolkning» som et logisk utkomme.
  7. Det faktum at dette i det minste kan være sant, betyr at ALLE må «kjempe som gale for at dette systemet aldri får lov å bli dannet.»

Disse punktene utdyper jeg nærmere i bloggposter med disse titlene:

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese