Nedstenging på grunn av påstått «klima-nødsfall»

Det ser ut til at Covid-19-bedraget ebber ut over store deler av verden; noen mener at dette skjer i påvente av neste plandemi, andre i påvente av andre tvangstiltak. Uansett står vi igjen med alle kvaksine-relaterte dødsfallene  knyttet til AI-våpenet i kvaksinene fra Pfeizer, Moderne og de andre produsentene. Det er forresten nettopp påvist at AI-våpenet er plantet inn i langtidsvirkende insulin også.

Akkurat nå ser det ut til at det vil komme noe helt annet: Nedstenging på grunn av påstått «klima-nødsfall», noe som jo har lurt i bakgrunnen under hele Plandemien. – Det er derfor jeg har sendt artikler og innlegg om klima det siste halvåret.

Denne sommeren har det vært en verre propagandaflom enn noen gang med skrikende nyheter om hetebølger, branner (de fleste av dem faktisk påtent av mennesker), flom, stormer og andre naturkatastrofer, som mainstream-journalister og politikere uten reservasjon blir knyttet til menneskeskapte «klimaendringer».

Feilkoblingen gjøres samtidig som de ignorerer at store deler av Europa og verden har hatt temperaturer under det normale, som f. eks. England, Sveits, Italia og største delen av Øst-Europa. – Nei, det er oppvarming det skal fokuseres på, bokstavelig talt for alle penga. – Og det er MYE penger knyttet til klimabedraget!

Det nye er at Biden-administrasjonen ved det famøse Helsedepartementet vil innføre et sporingsverktøy som skal fange opp varmerelatert sykdom i USA.  Administrasjonen til presidenten i USA ignorerer glatt at kulde dreper minst 10 ganger så mange personer som varme, for det passer jo ikke Den store fortellingen.

Det absurde argumentet som brukes, er at menneskene har feriert og reist så mye de siste månedene at Jorda nå er i ferd med å brenne opp. I USA misbrukes argumentet til tross for at sommeren der har vært helt gjennomsnittlig og kanskje i kjøligste laget i sentrale deler av USA. De få hetebølgene som har vært har snarere sammenheng med at ENSO-fenomenet nå er i en varm El Niño-fase og at atmosfæren muligens har blitt varmet opp av alt vannet som ble spydd ut i Stratosfæren av Tonga-utbruddet i januar 2022.
Trusselen som lurer i bakgrunnen for sporingen av varmerelaterte lidelser er nye nedstengninger á la Covid-nedstengningen – «på grunn av Klima». De snakker om å gjøre det til tross for at CO2-nivået fortsatte å øke under Covid-nedstengningene og at Jorda faktisk ble bitte litt varmere på grunn av færre aerosoler i atmosfæren til å reflektere sollyset tilbake til verdensrommet!

I Vesterålen har vi hatt en fantastisk sommer. Jeg har bodd her oppe i 43 år og må tilbake til 1980 for å huske noe tilsvarende. Det året hadde vi Sommer fra 13 juni til 15 september; på ettersommeren gulnet mye løvet av tørke og angrep fra frostmåleren den gangen. – Akkurat gulning pga av tørke  kan skje i år også hvis det ikke kommer regn snart.
Men mens jeg nyter varmen, frykter jeg at påfunnet fra Biden-administrasjonen vil bli innført her i landet også!

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese