Barn i Pride-måneden

La barna få være barn – det er ingen grunn til at de behøver å ta stilling til voksen seksualitet.
La barna få være barn – beskytt dem mot å seksualiseres eller å groomes av pedofile!
La barna få være barn – barn har slett ikke behov for å forholde seg til kjønnsforvirringen hos en liten minoritet voksne.
La barna få være barn – beskytt dem mot eksponering av utmaiede transpersoner i tekster, barne-tv eller opptog.
La barna være barn – Pride-parader er ikke for barn under 18 år. Alt annet er barnemishandling!

Om en liten minoritet har behov for å gå i opptog, la dem gå, men barna har ingenting der å gjøre.

Det er all grunn til å spørre hvorfor kjønnsforvirrede personer har behov for å eksponere seg for barn.

Pride-bevegelsen – og spesielt organisasjonen FRI – bygger på den samme postmoderne ideologien som vi møter i klimasaken, Covid19-saken og den nye ernærings-ideologien, nemlig Postmoderne Relativisme.

Postmoderne Relativisme

… er en farlig ideologi der hva som er rett eller galt bestemmes av en sterk person eller en gruppe sterke personer med ukjente motiver. Og de mener at resten av verden værsågod må rette seg etter ideologien deres.

Pride-bevegelsens postmoderne relativisme er destruktiv.
Disse postmoderne relativistene ønsker å rive ned kjernefamilie, ekteskap, kristendom og andre fundamentale institusjoner i samfunnet. Derfor begynner de med barna – for å få normalisert seksuell perversitet. FN og WHO har nettopp tatt til orde for å avkriminalisere sex mellom voksne og barn. Barne-pride er en del av denne strategien.

Angående lærer-veilederen fra FN

I løpet av vinteren har det kommet en veileder fra FN, nemlig «International technical guidance on sexuality education An evidence-informed approach» (lenke nederst)

Den sterkt illustrerte veilederen er på hele 139 A4-sider inklusiv en lang liste med referanser. Selvfølgelig bruker de honnørord som «evidence-basert, menneskerettigheter, velvære, helse og frihet» og skriver varmt om barns behov for å finne seg til rette i sin egen seksualitet. Dette er en taktikk som forfatteren George Orwell ville ha kjent igjen som Nytale («1984»).

Det at diverse Faktasjekkere også bedriver Nytale og tar til motmæle mot forståelsen som signaliseres av motstanderne, tar jeg som en bekreftelse på at kritikerne av FN faktisk har rett! – Det er nemlig slik Faktasjekkerne har fungert både i klima- og i Covid19-sakene.

Innimellom alt det vakre i veilederen skjuler det seg nemlig mye styggedom!

Hvem står bak veilederen? Jo, se dette klippet fra forsiden på trykksaken:

Aktørene som står bak veilederen. Legg merke til at WHO står oppført sammen med logoen til Agenda 2030.

UNICEF skulle jo beskytte barna. Det gjør de aldeles ikke her! Legg også merke til logoen til Agenda 2030 nederst. For meg indikerer dette at World Economic Forum (WEF) er en sentral premissleverandør for veilederen!

Ingressen til avsnittet «Forstå omfattende seksualitet-undervisning», side 16

Legg merke til ordene «It aims to equip children and young people with knowledge, skills …»!

Kan noen si meg HVORFOR barn skal ha kunnskaper og ferdigheter på det seksuelle området???

 

Nei, la barna få være barn:
Avvis forsøkene til WEF og kumpanene deres på å destabilisere samfunnet. Stans innføringen av deres Great Reset: Si NEI TIL BARNE-PRIDE

Fra Norge

Det står faktisk ikke stort bedre til i Norge. Jeg sikter særlig til veilederen «Trafikklyset – Seksualitet hos barn og ungdom» fra Helsedirektoratet (lenke nederst). I dokumentet beskriver de en del tenkte situasjoner som de gir signaler som ved trafikklys for.

Jeg reagerer kraftig på en del av de kategoriene Helsedirektoratet skisserer under Grønn sone, eks i aldersgruppen «FØDSEL til 5 år», særlig teksten:

 «Spør om eller vil ta på bryst, rumpe eller kjønnsorgan til voksne familiemedlemmer, for eksempel når de bader/dusjer».

For meg ser det ut til at det settes likhetstegn mellom dette og det at barn suger på tommelen. En trenger ikke få barnet til å skamme seg, men det er samtidig viktig med grensesetting her, så for meg personlig er dette «gul adferd» som bør utløse en tydelig og grei tilbakemelding til barnet.

Men det står verre ting i denne Veilederen:

Jeg fant et innlegg på Facebook her om dagen om en av de tenkte situasjonene det vises til i «Trafikklyset». Innlegget var så godt at jeg tar meg den frihet å sitere det.

Fra Tove Løkens facebook-konto

«Tove Løken sitt brev til Helsedirektoratet om deres og foreningen FRI sine gule og grønne lys for pedofili.

Tove Løken is feeling worried.

Jeg skrev et brev til Helsedirektoratet angående Trafikklyset:

Heisan!
Jeg har noen seriøse spørsmål til dere, som jeg håper dere vil ta stilling til. Dere skjønner, jeg leste noe som jeg ble veldig bekymra for, og derfor så jeg meg nødt til å kontakte dere. Jeg trodde Helsedirektoratet hadde ansvarlige ansatte, men dessverre så ser det ikke sånn ut.

Dere sier at Trafikklyset er en guide for voksne til å identifisere, vurdere og gi respons på seksualitet som fremmer bekymring, men er det nå egentlig det, når dere legger opp til at foreldre normaliserer misbruk av deres barn? Dere gjør jo at det blir mere eller mindre fritt fram for pedofile til å misbruke barn på denne måten.

 Hvorfor har dere satt gult lys på følgende:
«Kari (12 år) vil ofte sitte på fanget til morens mannlige venner. Når hun gjør det snakker hun om kroppene deres og sier det er greit om de kysser henne.»

Fasiten fra Hdir er: Gult lys
«Det er behov for å samle informasjon for å sikre rett handling fra voksne.» Indikerer ikke behov for umiddelbar reaksjon eller handling.

Si meg, hvordan ville noen av dere i Helsedirektoratet reagere hvis en av deres døtre snakket om å la voksne menn kysse henne? I min verden kalles dette for pedofili, og et overgrep på barn, og jeg ville ha gitt rødt lys på dette.

Med Trafikklyset legger dere opp til at voksne kan misbruke barn, og groomer foreldre til å tro at det er helt normalt at en 12 åring sitter på fanget og vil kysse deres mannlige venner. I min verden er det på sin plass å ta en samtale med dattera og fortelle at det ikke er innafor å ville kysse på deres venner. Det er RØDT lys. Si meg, må noen av oss som har vett og forstand gjøre jobben for dere? For dere gjør jo ikke den jobben dere er satt for å gjøre. Dere viser helt klart en destruktiv agenda, som gir fordeler til syke personer i vårt samfunn. Vi misbruker IKKE våre barn. Det kan ikke sies mere klart enn det.

Jeg er på lag med Truls Olufsen-Mehus som jobber imot seksualisering og pedofili. Flere og flere foreldre skjønner hva dere holder på med takket være han, og jeg kommer til å gjøre mitt aller beste for at det blir en slutt på den mørke agendaen til Helsedirektoratet og FRI forening. Dette har pågått altfor lenge nå, og nå må det ta en slutt.
Med, dessverre helt uten respekt for Helsedirektoratet og FRI forening, fra Tove Løken, en pådriver for barns rettigheter til å ikke bli misbrukt av gærne voksne»

En satire:

Olympia has decided that in celebration of ‘PRIDE’

 

Andre lenker:

International technical guidance on sexuality education An evidence-informed approach (PDF)
Når grooming blir mote
The Tyranny of Woke Human Rights
Trafikklyset – Seksualitet hos barn og ungdom (PDF)
New UN report advocates for decriminalizing sex with minors
Tweet from Dr From, Long Island USA

 Fri. Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold

Hele oppstyret om Barne-pride får meg til å tenke på noen ord av Jesus:

.. den som lokker til fall en av disse små …

La barna få være barn:
Avvis forsøkene til WEF og kumpanene deres på å destabilisere samfunnet. Stans innføringen av deres Great Reset:

SI NEI TIL BARNE-PRIDE

 

 

Etterskrift

Jeg ser nettopp en artikkel der Elon Musk tar til orde for å kriminalisere hormonell behandling hos barn, hvis denne har til hensikt å hemme puberteten med sikte på «kjønnskorrigerende» behandling senere. Dette er et moment jeg har unngått i innlegget ovenfor, men som absolutt er en viktig motivasjon bak Barne-Pride. Dessuten blir det gitt kjønnshormoner (østrogen og testosteron), som normalt er forbudt å gi til voksne i Norge på grunn av bivirkningene, se artikkelen til Benjamin Bringsås, nedenfor.

Legemiddelindustrien tjener grovt på slik behandling, som har et livslangt perspektiv og det er tette bånd mellom internasjonal legemiddelindustri og WHO og støttespillerne deres.

Elon Musk: – Jeg skal lobbyere for kriminalisering
Varsler mulig innstramming av hormonbehandling på barn

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese