«Corona-vaksinene» dreper fostre i stort omfang

Enda ei historie som ikke når MSM, er at CDC i USA registrerte mer enn 2.000 «vaksine-relaterte» dødsfall + dødsfallene til 917 ufødte fostre i løpet av ei uke.
Tar en så hensyn til at bare et sted mellom 1 og 10 % av alle bivirkninger og dødsfall faktisk blir registrert, aner en den store tragedien bak tallene hos CDC.

 Hvordan kan så mange fostre dø av «Corona-vaksinen»?

Ifølge dr. Peter McCullough er de såkalte «Corona-vaksinene» alle sammen rent eksperimentelle. Og det er vanlig, sunn fornuft at ingen gravide kvinner eller nyfødte noen gang burde bli utsatt for slike medisinske eksperimenter. Sagt med andre ord så tilsier all medisinsk praksis at en altså rett og slett IKKE gjennomfører medisinske eksperimenter på gravide og nyfødte! «Covid-19» er en ganske mild infeksjon, så gravide kvinner og deres fostre burde skjermes for «Corona-vaksinen» fordi, selv om de skulle få en infeksjon, kan en enkelt bekjempe den.

Dr. Peter McCullough, professor i medisin ved Texas A&M sier det slik:

«Gravide kvinner kan seile glatt gjennom «Covid19». Ingen kvinne skulle noen gang ta risikoen med «Covid-19-vaksinen» i løpet av svangerskapet. Behandlinger som hydroxychloroquine, zinc and prednison er trygge å gi en gravid kvinne, men ingen «Covid19-vaksine» er noen gang testet på en gravid kvinne i kliniske studier, rett og slett fordi det er uetisk å utsette gravide kvinner for slik mishandling. Derfor har heller ikke («vaksine-«) studiene blitt designet med tanke på å kartlegge fare for mutasjoner eller reproduktive defekter.»

«Covid-vaksiner» forårsaket spontan-abort hos 104 av 127 gravide kvinner.

På bakgrunn av en ny studie publisert i New England journal of Medicine, som bekrefter erklæringene bygd på den vanlige, sunne fornuften til dr. McCullough, skriver han følgende (uthevelser gjort av meg):

«Covid-vaksiner» forårsaket spontan-abort hos 104 av 127 gravide kvinner. Dette betyr at «vaksinen» ødelegger kritiske utviklingstrinn tidlig i svangerskapet og dreper fire av fem barn i de første 20 ukene av svangerskapet.
«Mens antallet spontanaborter nå stiger, har det blitt opplagt at disse lab-produserte spikeproteinene er designet for å avfolke den menneskelige rasen

«Ufruktbarhet forårsaket forårsaket av «Covid19-vaksinene» er ikke en konspirasjonsteori. Det er et makabert eksperiment som setter i gang en vitenskapelig prosess som utnytter menneskelig fysiologi». 

«Covid19-vaksinene» oversetter spikeproteinet i humane celler og leverer disse fremmede, laboratorieframstilte spikeproteinene i blodstrømmen, hvor de kan akkumuleres i reproduktive organer. Disse spikeproteinene angriper blodårer og forårsaker alvorlig inflammasjon i hjertet. Dr. McCullock sier at disse systemiske vaksineskadene er uhyrligheter som vi nå har en god del kunnskap om. «

Vær OBS på måten tallene er brukt på i denne undersøkelsen. Flertallet av de gravide ble lagt til i undersøkelsen etter at de hadde passert 20. svangerskapsuke. Hvis en ekskluderer denne store gruppen, får en de (korrekte) tallene som er gjengitt ovenfor.

 Hva er mekanismen?

Jeg oversatte et avsnitt fra lenken under her i innlegget mitt «»Corona-vaksinerte» utsondrer livsfarlige giftstoffer»». Avsnittet heter «Spikeproteinet – en skremmende advarsel fra dr Charles Hoffe» og jeg henviser til det avsnittet.
I tillegg vil disse mikrotrombene opptre i stort antall i morkaken, dermed får fosteret for lite blod, for lite oksygen og dør,

 Men rådgivende organer til amerikanske CDC, «Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP)’ » samt «The American College of Obstretricians» fortsetter likevel å si at de anbefaler at gravide og ammende kvinner bør ha tilgang til «Corona-vaksine»! Dette er virkelig bekymringsfullt og vitner om at de helsemyndighetene har en annen agenda enn hensynet til helsen til befolkningen!

«One Vaccine to Rule Them All»

For å si det med Michael Yeadon: Måtte Gud hjelpe oss alle!

 

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese