10 grunner til at jeg IKKE bruker munnbind

99,8 % overlever «Covid-19-infeksjon». Barn under 18 år har 99,9995 % overlevelse ved «Covid-19»!
99,98% i alderen 20-49 år, 99,5% i alderen 60-69 år og 94,6% over 70 år overlever influensainfeksjon.

Pr des. 2021 var det 104 studier som viser at munnbind kan skade de som bruker dem.
Samtidig var det 120 studier som viste at ansiktsmaske/munnbind ikke stopper ‘smitte’ + 79 studier som viste skade & ineffektivitet samt 14 studier som viser at bruk av munnbind kan øke spredning av Covid19.
Denne teksten bygger på disse studiene!
 1. Det å bruke ansiktsmaske eller munnbind i mer enn 15-20 min i vanlig oksygenerte rom, kan faktisk gi skader i kroppen, selv når munnbindene ikke er tilsatt giftstoffer. Husk: Bruker du munnbind, puster du inn igjen fibre fra masken sammen med kropps-avfallet du pustet ut. – ANSIKTSMASKER og MUNNBIND:
  1. fører til Hyperkapné (opphoping av CO2 i blodet) etter få sekunders bruk, med nedsatt oppmerksomhet/ evne til konsentrasjon, nedsatt læringsevne og faktisk også svekket bevissthet.
   1. Dagens normale CO2-nivå er på 0,042 % av volumet, det vil si 420 ppm (CO2 har vært på > 3.000 ppm tidligere geologiske tider, som f. eks før og etter at dinosaurene levde.)
   2. Øvre grense for innendørs CO2-nivå i dag er satt til 0,2 % av volumet (2.000 ppm).
 • Maks. CO2-nivå målt bak munnbind: 2,5 % av volumet (25.000 ppm) hos et 7 år gammelt barn etter å ha brukt munnbind i 15 minutter.
 1. fører til Hypoksi (mangel på Oksygen i blodet) etter få sekunders bruk. Negative konsekvenser nesten som ovenfor, og i tillegg slapphet og økt fare for å utvikle blodpropper og f. eks. Alzheimer og Parkinson.
  1. O2-metningen i blodet skal normalt være høyere enn 94 %, helst 96-99 % %. – Ved O2-metning lavere enn 92 % behandles pasienter oftest med Oksygen-tilskudd på nesekateter eller maske.
  2. O2-metning er målt til 85 % hos et 11 år gammelt barn etter å ha brukt munnbind i bare 2 min.
 2. Kombinasjonen Hyperkapné/Hypoksi har langvarig negativ effekt på respirasjonssenteret i hjernen; (senteret som styrer dybde og frekvens på ut- og innpust) – rammer altså evnen til å puste dypt nok inn og ut til å gi godt Oksygenopptak og å gi tilstrekkelig utlufting av mikrober og avfallsstoffer fra lungene.
  1. Hyppig hyperkapné / hypoksi øker faren for å utvikle prionsykdommer (Alzheimer, Parkinson…) og andre sykdommer i hjernen.
 1. Spesielt barn skades i sin utvikling av å bruke munnbind. – For personer med kronisk lungesykdom som astma, emfysem og KOLS, forverres sykdommen av å bruke munnbind. se pkt. 1
 1. Virus stoppes ikke av munnbind, verken ved innpust eller utpust.
  1. Maskevidden i munnbind er 400-500 milliontedels meter. Virus er ca en tusendel av dette igjen (20-500 milliardtedels meter).
  2. Selv aerosoler (mikroskopiske «dråper») på 5 milliontedels meter kan holde seg svevende over lang tid og kan inneholde 70 virus på (antatt) størrelse med SARS-CoV-2-viruset og passerer masken/munnbindet!
  3. Virus i aerosoler mindre enn 2,5 milliontedels meter påvirkes ikke av tyngdekraften og kan spre seg i > 30 meters radius innendørs og trolig over kontinentale avstander utendørs.
  4. Ansiktsmaske/munnbind som dekker nese og munn og samtidig er tett nok til å stoppe virus, ville rett og slett kvele deg!
… the time of the year again when you can see the fraud in the air
  • Kirurger bruker munnbind i rom som har ekstra tilførsel av Oksygen. De bruker munnbind primært for å stanse skvett og sprut mot egne slimhinner, ikke for å redusere «smitte».
 1. Lufta du puster ut inneholder ca 4 % vanndamp. Når munnbindet blir fuktig av denne vanndampen etter ca 10-15 min. bruk, vil det fuktige munnbindet spre mikrober mer effektivt enn om du ikke bruker munnbind.
 1. Ved utpust samler det seg vanndamp, avfallsstoffer og mikrober (dvs. bakterier, virus og protozoer) i rommet bak munnbindet / ansiktsmasken og på trådene i det materialet disse er laget av.
  1. I det ekstra fuktige miljøet bak ansiktsmasken / munnbindet øker denne ansamlingen faren for betente sår i ansiktshuden, inne i nesen og i munnhulen.
  2. Dette øker også faren for alvorlige bakterielle lungebetennelser fordi brukerne trekker bakterier ned i lungene når de puster inn. – En umaskert person kvitter seg med disse bakteriene ved utpust.
  3. Du puster også inn partikler fra det materialet som ansiktsmasken / munnbindet er laget av, inklusiv plastfibre og giftige nanopartikler av tungmetaller.
 1. Brukte ansiktsmasker og munnbind blir til ‘skitne ansikts-bleier’ etter bare 10 min. bruk!
  1. En protein-analyse av flere ansiktsmasker som var brukt en hel dag og deretter vasket, fant 305 ulike proteiner etter vask; de fleste fra spytt og hud, MEN
  2. det ble også funnet 73 proteiner fra bakterier, flere av dem sykdomsfremkallende.
 1. Tester viser at (se pkt. 3):
  1. for ansiktsmasker av tøy vil 97 % av partikler på størrelse med virus trenge rett gjennom masken.
  2. for kirurgiske munnbind vil 44 % av partiklene på størrelse med virus trenge rett gjennom munnbindet.
  3. alle ansiktsmasker og munnbind slipper også ut (‘infisert’) luft på sidene og opp mot øynene (se bildet).
  4. Lufta du puster ut gjennom og utenom munnbind eller ansiktsmasker er enda mer mettet av avfall og virus, fordi den passerer de opphopningene som skjer i rommet bak munnbindet og gjennom den fuktige veven i masken.
Bildet er tatt utendørs i kald luft 
 • I en kø eller folkemengde vil ansiktsmaske eller munnbind sende utpusten din rett mot de som står ved siden av deg.
 1. Å puste ut gjennom ansiktsmasker / munnbind gir en sky av vanndamp, CO2 og mikrober på hver side av ansiktet samt rett opp forbi øynene.
  1. Dette gir faktisk mer effektiv spredning av mikrober enn om du IKKE bruker munnbind.
  2. Å nyse / hoste bak ansiktsmaske/munnbind forverrer denne spredningen.
  3. Det å fingre framme på et munnbind som er brukt i mer enn 10 min og deretter ta på gjenstander f. eks. i butikker, øker kontaktsmitte betydelig!
  4. Gjenbruk av ansiktsmasker/munnbind øker også smitten gjennom kontakt og utånding betydelig.
 1. De ansiktsmaskene og munnbindene du får kjøpt, inneholder det magnetiske og giftige stoffet Dette Karbonholdige stoffet ble først påvist ved spektroskopiske analyser ved universitetet i Almeria, Spania og funnet er bekreftet av universiteter i Polen og Argentina.
  1. Inhalert Grafeneoksid kan bl.a. føre til dobbeltsidig lungeinflammasjon («betennelse» uten mikrober), litt avhengig av forholdent mellom mengden Glutatione versus Grafeneoksid i kroppen fra før. – Høyt nivå av Glutatione (nedbrytningsprodukt av D-vitamin) bremser skade-effekten av Grafeneoksid.
  2. Grafeneoksid fører til mikro-blodpropper (embolier) i de tynneste blodårene i kroppen (kapillærnettet) der utveksling av næringsstoffer og avfallsstoffer skjer. Rammer alle vitale organer (hjerte, lunger, …).
  3. Grafeneoksid inne i en kropp gjør kroppen til en utmerket elektromagnetisk leder, som kan påvirkes av elektromagnetisk stråling f.eks. fra mobilnettet (især av 5G-nettet).
 1. Påbud om å bruke munnbind bygger på politisk ønske om makt og kontroll, IKKE på medisinske fakta, slik massemedia og helsemyndigheter vil ha oss til å tro.
  1. Ansiktsmasker/munnbind er faktisk et symbol på underkastelse og underdanighet og innebærer en uniformering av massene.
  2. – Uniformering og merking var et av de mest effektive tiltaket mot jødene under 2. verdenskrig!
  3. Ansiktsmasker/munnbind fører til anonymitet fordi brukerne skjuler identiteten sin for andre.
  4. Ansiktsmasker / munnbind tar fra oss den nonverbale kommunikasjon som ligger i ansiktsmimikk
   1. Tap av mimikk er særlig skadelig for samhandling mellom barn og barn, mellom barn og voksne, men skader også samhandlingen mellom voksne.
  5. Å frivillig la seg maskere har også et stort element av dyds-signalisering i seg!
   1. «se hvor flink jeg er til å følge reglene»

 Ved å gjeninnføre påbud om ansiktsmaske eller munnbind, har altså helsemyndighetene enda en gang satt i gang et tiltak som er skadelig ut fra svært mange synsvinkler!

Sortland 13.12.2021, sykepleier Egil O. Enåsen.

Hvis du trenger referanser til alle studiene jeg viser til: 1) COVID-19 Masks: How Effective and How Safe? og 2) Child Masking Is Harmful, Unnecessary, Cruel, and Should End Immediately Experts Say.

Husk at FRISKE, SYMPTOMFRIE MENNESKER ALDRI KAN SMITTE ANDRE!

————–
PS: Jeg gir tillatelse til å kopiere teksten ovenfor og sette deres egne navn under – eller om dere heller vil, å la navnet mitt stå – og dele ut.
Det er mye viktigere å få ut budskapet enn eventuell Copyright her!

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese