Tanker i Coronatida – Humant DNA og Biomet vårt

Er det mest mikrober eller celler med DNA i kroppen din?

En 'Plandemi' *) har ridd verden som en mare i over et år nå, noe vi har kjent på den eimen av Antibac som har slått mot oss både inne og ute. Denne 'plandemien' har gjort noe med måten vi oppfatter omgivelsene og på hverandre på. Nå om dagen ser jeg flere enn før velge en enda større bue rundt dem de møter enn det som Corona-despotene i landet har bedt dem om. Glemmer vi at vi konstant lever med virus og bakterier i og på oss?

Det er i denne situasjonen at det er viktig å tenke over spørsmålet: Hva er det mest av i kroppen din av menneskeceller med DNA, eller bakterier og virus?

Men ikke sjelden lyser et svart "nebb" eller en lyseblå og hvit firkant mot oss - folk som har latt seg maskere i den tro at masken hjelper dem til å holde seg friske. "For det er jo dét Corona-despotene sier."
Til tross for de selv tror de er beskyttet mot Det Store Viruset, er de maskerte er likevel redde!

- Ja, du ser angsten i øynene deres; de er jo det eneste du ser av ansiktet over det munnbindet de tukler nervøst med. De går med høye skuldre og kaster kjappe, engstelige og litt aggressive blikk mot alle oss umaskerte.
Når de maskerte omsider kommer hjem, legger de ut hissige statuser på Facebook over alle de møtte som ikke var like redde som dem; over alle vi som ikke hadde maskert oss.

Munnbind – et middel til undertrykkelse

Har du tenkt på at ansiktsmasker og munnbind er en effektiv måte å undertrykke oss på? Masker skjuler identiteten vår og gjør oss fremmede for hverandre. Dette er et poeng som de maskerte sjelden vil ta inn over seg
-
Jeg vet om en annen erkjennelse som sitter enda lengre inne: At det er de maskerte som har lite kunnskap - de vet ikke at effekten av masken faktisk er den motsatte av det de prøver å oppnå. Empiri viser nemlig at risikoen for å smitte seg selv og andre er mye større for de maskerte enn for oss maskeløse. I tillegg er ansiktsmasker og munnbind faktisk farlige for alle som har dem på seg.
(Se også disse artiklene mine.)

Myndighetene vingler!

I løpet av året har vi i tillegg møtt en del bisarre påstander som senere er trukket tilbake fordi det viste seg enda en gang at datamodellene var direkte feil. 

 • SARS-CoV-2-viruset kan leve lenge på en overflate – helt til SARS-CoV-2-viruset ikke kunne smitte fra overflater lenger
 • Det finnes asymptomatisk spredning av SARS-CoV-2 - bortsett fra at dette ikke skjedde verken i en befolkning på 10 millioner, noe som også er bekreftet gjennom flere kontrollerte forsøk.
 • Lock Downs fungerer for å begrense virus - bortsett fra at Lock Downs ikke fungerer,  blant annet fordi viruset spres i dråper under 2,5 μm (mikrometer), som er så smått at aerosolene ikke blir påvirket av tyngdekraften og spres via luftstrømmer i ca 30 meters radius innendørs.
 • Alle er i fare hvis de får viruset - bortsett fra at alle slett ikke er i fare. Det viser seg at store grupper av mennesker har en naturlig immunitet mot viruset, derfor rammer det oftest de eldste og de med svekket helse fra før.
 • SARS-CoV-2-viruset spres på skolene, bortsett fra at det ikke spres i skolene - det er veldig få skolebarn som har blitt syke!
 • Munnbind stanser spredning av virus - bortsett fra at munnbind ikke fungerer mot virus; de fungerer like lite som at sauenetting foran vinduet ville stanse mygg fra å komme inn på soverommet

Denne vinglingen har bare gjort folk enda mer forvirret og redde. - "Hva skal være korrekt i dag, da?" tenker mange av oss.
HUSK spørsmålet: "Hva er det mest av i kroppen din av menneskeceller med DNA, eller bakterier og virus?" Svaret kan gjøre oss mindre redde.

VI HAR BLITT FANGET.

Det er akkurat dette Corona-despotene ønsker å oppnå, at vi skal være like redde alle sammen, altså!

Redde.
Lydige.
Konforme.

- Redde for det som faktisk viser seg å være en fiktiv mikrobe, som deler 4-6 mikroproteiner med ca 100 vanlige bakterier og ca 74 deler av menneskelig DNA!

 • Redde nok til at vi finner oss i galskapen i de mange påbudene om håndsprit, maskering, sosial avstand og nedstengninger
 • Lydige nok til at vi lystrer hvert eneste påbud fra Corona-despotene og ikke våger å protestere - kanskje kunne anmelde de som ikke følger reglene like slavisk som dem selv?
 • Konforme nok til at vi IKKE søker annen informasjon enn den som Corona-despotene gyter over oss i overflod.

Over store deler av verden er mange nå i en tilstand som er ganske nært en patogen redsel; altså en redsel som gjør oss syke; som gir oss fobier - fobier mot mikrober!

Når vi er redde, glemmer vi så fort det vi alle lærte en gang

 • At det å finne et bestemt virus på eller i oss er ufarlig; det er slett IKKE det samme som at vi er eller kommer til å bli syke av dette viruset.
 • At det fantes fullt opp av mikrober - av virus og bakterier og annet snusk – lenge før de første menneskene dukket opp på Jorda (antakelig for ca 200.000 år siden). På det tidspunktet hadde det eksistert mikrober i millioner av år allerede. De er faktisk en del av det naturlige miljøet vårt!
 • At hvis du har gjort ditt for å styrke immunforsvaret ditt, kan du til og med ha patogene mikrober på og i kroppen din uten at du blir syk. Det har blitt bekreftet gjennom flere epidemier og pandemier gjennom mange tiår!
 • At vi kan ikke spre viruset hvis vi ikke er syke eller er i ferd med å bli syke av det

Men all denne kunnskapen blir fortrengt av angsten som forkynnelsen fra Corona-despotene skaper; den de messer mot deg lik en Orwelsk Storebror med journalister som presteskap hver bidige klokketime fra tidlig morra til langt på ettermiddagen - dag ut og dag inn.


Fun Facts:

Visste du forresten at mitokondriene, altså den strukturen inni cellene våre som forbrenner glukose til energi, var en bakterie en gang? Uten mitokondrier ville det rett og slett ikke kunne eksistere flercellede dyr og slett ikke mennesker!
Visste du at Mitokondrier har sitt eget DNA? Det er derfor har de betydning for de av oss som forsker på slekta via DNA-prøver. Mitokondrier arves nesten utelukkende fra mor til barn. Det forklares med at sædceller også har mitokondrier; det er dem som gjør cellen i stand til å "svømme". De kloke påstår at sædcellen bruker så mye av energien sin på å finne egget og befrukte det at de mannlige mitokondriene blir utslitt og dør ved unnfangelsen. - Jo, det er hardt å være mann!


To medisinske uttrykk:

Viromet
er den totale samlingen av virus inni og på kroppen din. I en menneskekropp dreier "viromet" seg om virus og bakterier på huden, i nese-svelg, i tarmene og i vagina.

Mikrobiomet
er samlingen av mikroorganismer (slik som bakterier, amøber og protozoer) inni og på den ytre overflaten av mennesker, dyr planter og sopp.

Vi har alltid levd med mikrober

I disse hysteri-tider er det altså nødvendig å minne om 3 selvfølgeligheter:

 1. Vi er faktisk avhengige av både bakterier og virus for å leve, blant annet for å ta opp vitaminer gjennom tarmsystemet vårt
 2. Vi er helt naturlig en samling av menneskeceller, bakterier og virus
 3. Viromet og mikrobiomet ditt er minst like mye deg som de humane cellene dine

Gammel kunnskap

Så sent som i 2016 så vi fortsatt påstander på trykk som den at "kroppen vår inneholder:

~30 billiarder celler humant DNA
~40 billiarder bakterier
400 billiarder virus
Disse er inni deg. På huden din. I blodet ditt. Inkorporert i DNAet ditt. Akkurat nå. Det vil si at du er 1,33 ganger mer bakterier og 10 ganger mer virus enn menneskeceller."

Denne gamle teorien, kladdet på en serviett under et restaurantbesøk, sa altså en gang at "Vi er altså aller mest en bråte med virus og bakterier," se f. eks. her.


Nyere forskning sier:

Den gamle kunnskapen fikk en revisjon det samme året (2016), se diskusjonene under den artikkelen dere finner her. – Dere må gjerne laste ned hele rapporten og sjekk tabellene selv. (se "Download PDF".)
Nå heter det at

 • det er omtrent like mange virus i en menneskekropp som det er humane celler med DNA i
 • det er omtrent like mange bakterier i en menneskekropp som det er humane celler med DNA i - og at en tur på toalettet (avføring) kan tippe den balansen i favør av humane celler med DNA i.

Altså:
I en typisk mannskropp på ca 75 kg og 175 cm høyde er det omtrent like mange virus og like mange bakterier som menneskeceller med DNA i, derfor er det sannsynlig mest rett å si:
"Viromet og mikrobiomet ditt er minst like mye deg som de humane cellene dine er!"

I tillegg lever hver og en av oss som i en sky av mikrober. For at små og store barn skal utvikle et godt immunsystem, er det helt nødvendig at de kommer i kontakt med denne "skyen" og blir litt småsyke i oppveksten. Uten det, vil de får et svekket immunsystem når de vokser opp!

Avslutningsvis vil jeg si

Selvfølgelig skal vi følge vanlige regler for god hygiene. Selvsagt er det smart å holde vekten på et normalt nivå og holde seg i god fysisk form. Men vi trenger normal kontakt med familie og venner også!
Vi trenger ikke alle de strenge tiltakene som Corona-despotene tvinger på oss! 
HUSK: Vi kan beskytte oss like godt mot diverse infeksjoner gjennom et balansert kosthold med nok C & D-vitaminer og andre næringsstoffer, slik at vi har et så godt immunsystem som mulig.
Og at den beste beskyttelsen mot mikrobefobi for tiden er faktisk å skru av TV'en.


*) Plandemi - ref. juristen dr. Reiner Fuellmich, her

 

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese