SARS-CoV-2 viruset er et menneskeskapt, biologisk våpen

Hvis dere fortsatt skulle være i tvil om påstanden om at SARS-CoV-2 viruset er et menneskeskapt, biologisk våpen, bør dere lese disse to artiklene:

  1. «CONFIRMED – COVID is Man-Made & Fauci, Bill Gates, Daszak & Moderna are responsible
  2. Exhaustive proof Moderna made Covid-19

Den første artikkelen tar tråden tilbake til utnevnelsen av Antony Fauci som leder av National Institute of Allergies and Infectious diseases (NIAID) i 1984 og den første finansieringen i 1986 av forskningen på leverbetennelse hos mus og videre opp mot september ca 2019 da SARS-CoV-2 viruset ble sluppet løs fra det USA-styrte forskningslaboratoriet i Wuhan, Kina. – Det beskrives også i detalj hvem som faktisk utførte forskningen og den videre utviklingen den gjennomgikk.

Den andre artikkelen viser hvordan du selv kan sjekke dette i BLAST-databasen.
Den tar for seg i detalj innsettingen av de patenterte 19 Codon’ene i Furinkløften – det som gjør SARS-CoV-2 til et biologisk våpen – og hvilke patenter (USA) dette bygger på. Artikkelen avslutter med å vise hvordan Wikipedia forvrenger denne informasjonen! (- Et Codon er en forkortelse for hvilke aminosyrer som DNA-et er bygd opp av på et bestemt sted i den lange sekvensen av aminosyrer.)

Se også dette intervjuet som Reiner Fuellmich & CO. hadde med dr. David Martin: https://www.bitchute.com/video/4FdvU43qOdfD/

Igjen:
Navnet på sykdommen Covid-19 viser faktisk ikke til årstallet 2019 men til de 19 Codonene som ble satt inn i Furinkløften på SARS-CoV-2, slik at viruset skulle binde seg til spesielle mottakere som vi mennesker (særlig kaukasisk hvite mennesker) har mye av i lungevevet, nemlig ACE2-reseptorer.

Egil

PS:
Artikkelen om det er mulig å ta patent på vaksinerte mennesker er skremmende, men den beskriver også de over 4.000 patentene som til nå er tatt ut på ulike gen-endingene som er gjort på Coronavirus!
Is it Possible to Patent Genetically-Modified Humans? (se avsnittet «The SARS-CoV-2 Spike Protein is Patented»)
DS

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese