HAR DU LAGT MERKE TIL NOE NYTT PÅ FAKEBOOK FOR TIDA?

I de siste ukene har dette sosiale mediet lastet inn et utall av reklamer og drøssevis sider, som er tydelige klikke-agn i nyhetsstrømmen min. – Nå om dagen er nesten 2 av 3 ‘poster’ slikt tøv.

En gang i tida sørget myndighetene i Roma for at befolkningen fikk akkurat nok mat og voldelige adspredelser til at de ble sløve og uengasjerte, for da kunne keiseren og senatorene få spille det brutale spillet sitt i fred.
Det er den samme taktikken de kjøre på bred front på sosiale media og MSM.

Ja, for det er faktisk sånn med TV også!
Mangelen på ren fakta-informasjon er himmelropende. I stedet for folkeopplysning, der hver enkelt kan danne seg sin egen mening etter et program, er sendeflaten fylt av sport, reality-serier, matlaging, oppussing, dating, krim og tydelig vinklede nyhetssendinger – et ‘spill’ som ligner det romerske ‘Gi Sirkus til Folket’.

På Fakebook er det veldig tydelig at ‘noen’ iherdig prøver å kartlegge hva jeg er interessert i gjennom utstrakt bruk av klikke-agn. ‘Noen’ prøver noen å stjele oppmerksomheten min fra de større sakene i samfunnet. Det er som om de sier: ‘La oss få engasjere deg i vakre bilder og reklame for artikler som VI mener skal være spennende for deg. Da kan du heller overse spillet bak Plandemien og Klimabløffen og de politiske valgene og. …
Eller kanskje sier de ‘La oss holde deg opptatt med tøv, så du kan slutte å legge ut linker til stoff ‘vi’ ikke liker?’

Uansett, JEG ER MEKTIG PROVOSERT!

Oppdag mer fra Egils blogg

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese